2019-ben, napjainkban mennyit kereshet egy mentősofőr az OMSZ-nél? Milyen a vezénylés, ott elszámolják végig a munkaidőt?
Vidéken érdekelne elsősorban,hogy mennyi órával mennyit lehet keresni.(jogosítványok,PÁV,gyakorlat,érettségi van)
12 vagy 24 órás szolgálatok vannak vagy mentőállomásonként változó?
(Váltáson gondolkodom és fontos lenne,hogy a szolgálatok rendje és az elszámolása jobb legyen,mint most,ha a fizetés nem is jobb)
Imádom a hivatásomat,de sajnos havi 240 órát töltök a munkahelyemen plusz napi min.2 óra utazás,plusz várakozás,ami akár 1-2 óra is.Illetve sokszor saját autó is kell.A családot meg alig látom lassan.
Köszönöm.
Az a baj,hogy a buszon is ez a helyzet.
Ezért is vagyok kíváncsi.
Buszon sajnos rengeteg az óránk,ami sehova nem számol(havi 30-50 óra) ezért szeretnék váltani egy olyan munkakörre,ahol ha pl.12 órát dolgozol,abból legalább 11-et kifizet.
Köszönöm a válaszokat.
Van némi rálátásom a "fizikai" részére.(pl.mikor a benarkózott ifjakat szedik össze,de sorolhatnám)
Nem a pénz miatt kezdeném el,hanem az órák elszámolása miatt is.Van előzménye azért:
2010-ben csináltam meg pont ezért a PÁV 1-et is,de akkor felénk nem volt felvétel.No meg akkor még igazolható rutinom is fél-1 év volt teherautón.
Azóta egyszer újítottam a PÁV-ot,pont az 5 éves keret miatt.
Köszönöm az infókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!