Mi kell ahhoz hogy Londonban fuvarozó vagy mentősofőr lehessek?
Angliába szeretnék kimenni dolgozni, azon belül is inkább London érdekelne. C kategóriás jogositványom van, emellett a PAV I persze, itthon dolgozom mentősofőrként, de a fuvarozásban is van szakmai tapasztalatom.
Szerintetek melyik állásra lenne több esély kint? Külön újra le kell ott tenni a jogsit? És esetleg meg tudná valaki mondani, hogy Londonban mi kell még ezen poziciók betöltéséhez?
Előre is köszi!
Nem kell újra letenned a jogsit, csak honosítanod kell. Az meg csak pénz kérdés (nem vészes az ára) és a megfelelő nyomtatvány kitöltésére lesz szükséged.
Ami fontos:
- nagyon jó nyelvtudás
- mentősként különbözeti vizsga..
De mindennek utána tudsz nézni te magad is.
Első: köszi! Ennek akkor nagyon örülök, hogy csak honositani kell! Bár mentősként biztos csak különbözetizni kell, nem kell újra elvégezni a sulit? Ha tudod válaszolj kérlek, köszi!:)
Második: Köszönöm ezt a magasztos információt!:D Nélküled ez eszembe se jutott volna, most megmentetted a lehetséges jövőbeni állásomat!:D
első vagyok
Egy ismerősöm mentősként dolgozik, neki nem kellett sulit elvégezni, csak a magyar mentősvégzettségét honosítani. De, hogy mit hogyan, és mennyibe kerül azt nem tudom. De te utána tudsz járni. Érdemes a megfelelő helyeken tájékozódni. Sajnos a gyakori nem a legjobb megoldás..
bocsika.
Úgy értem, a mentős végzettségét angolra honosítani és különbözeti vizsgát tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!