Volt már veletek olyan, hogy egy jó munkalehetőséget vissza kellet utasítanotok valami miatt?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?2019. júl. 4. 12:29
1/6 anonim válasza:
Volt egy majdnem. Felmondási idő alatt derült ki, hogy babát várok. De aztán az új cégnél még így is szívesen látnak.
2/6 anonim válasza:
Igen. Félénkségem miatt mert nem közölték előre hogy sokszor kell emberek elé kiállnom beszélni, prezentálni stb. Ez az egy dolog az amit sose tudtam remegés és gyomorgörcs nélkül megcsinálni.
3/6 anonim válasza:
Volt. Külföldre pályáztam akkoriban, lett volna egy szuper lehetőség, de egy héten belül kezdenem kellett volna, nekem pedig ott volt a 2 hónap felmondási időm és még ha attól el is tekintettek volna, nem tudtam volna ennyi idő alatt megoldani a költözést. Olyan is volt, hogy egy szuper állásra hívtak, de naponta 4 órát kellett volna közlekednem, így pedig nem érte volna meg számomra.
4/6 anonim válasza:
Volt, magánéleti zűrök miatt nem tudtam volna teljesíteni
5/6 anonim válasza:
Igen, előtte derült ki egy egészségügyi gondom ami a gyerekvállalásra is kihathatott volna, ha nem kezelem. Ez diétát, sportot és stresszmentes életmódot vont magával.
A régi helyemen be tudtam venni a lesz*rom tabit, egy új helyen meg magamat ismerve tepernem kellett volna, és 1 évig ostoroztam volna magam minden kis hibáért, mindenkinél be kellett volna újra dolgozni magam, és magasak a saját sztenderdjeim. Szóval lemondtam, de rossz érzés volt.
6/6 anonim válasza:
igen, egyszerűen nem találtam lakhatási lehetőséget az adott városban és a szomszédjában sem. Nem volt irreális igényem, de igény nélkül kb. 4 hirdetés volt fent, ebből a minimális igényemmel egyik sem találkozott. Ez kb. 1-2 hónapja volt, azóta is rossz érzés, hogy nem tudtam elfogadni az állást, felvettek, de vissza kellett mondanom, a hr-es is sajnálta, hallatszott a hangján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!