Miért van az, hogyha szabadsàgra megyek, úgy néznek bent rám, mint egy kettős gyilkosra, holott nekem az jàr?
Figyelt kérdés
Nàlatok is van ilyen?2019. júl. 4. 08:03
1/8 anonim válasza:
Nem, én nem idióták és seggek között dolgozom, hanem egy normális, tisztességes munkahelyen.
Ja, nem Magyarországon. Kicsit nyugatabbra.
2/8 anonim válasza:
Mert nehezményezik, hogy az elvégzendő munka mennyisége marad akkor is, ha egy ember kiesik.
A bunkó arra nem gondol, ha többet kell dolgoznia, mert valaki szabin/betegállományban van, ha ő lesz így, akkor más fog dolgozni őhelyette.
3/8 anonim válasza:
1: Ez nem karrier kérdés?
2: Rossz helyen dolgozol, IQ csökkentett emberek között.
4/8 anonim válasza:
Ilyen maximum akkor fordulhat elő, ha direkt a húzós időszakokra időzíted a szabadságot rendszeresen. Pl. hosszú hétvégék megtoldása, nyári/téli leállás meghosszabbítása, ha szezonális, ciklikus a munka, akkor mindig véletlenül a húzósabb időszakra esik a szabadságod, stb stb
5/8 anonim válasza:
Eddig bárhol dolgoztam mindenhol figyelembe vették a kérésem a szabadság kiadásánál.
Azt nem értem, hogy az ilyen cégek ahol te is dolgozol miért nem zárnak be munkaerő hiány miatt. Miért hagyják egyes dolgozók kizsákmányolni magukat.
6/8 anonim válasza:
Fúj de utáltam ezt. Undorító banda... Én munkahelyet váltottam, a jelenlegi helyemen nincs ilyen bunkóság.
7/8 anonim válasza:
Mit foglalkozol vele... Húzzák csak a pofajuka... Ha nagyon fososkosnak meg havi 1 hét táppénzt is beiktatnek
8/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul a szabadság előtti munkanapon direkt szivatós feladatokat adnak. Amúgy magát a munkàt szeretem, csak ugye közösségi munka.
2019. júl. 5. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!