Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki dolgozik a padthai wok...

Valaki dolgozik a padthai wok barban? Vélemény?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a társaságra, fizetésre. Elsősorban a kasszás munkakör érdekelne. Levonják a minuszokat? Hogy működik a rendszer?

2019. júl. 1. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Én nem dolgoznék ott semmi pénzért, jobb magyar ZRT.-knél
2019. júl. 2. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Egy ismerősöm azt mondta 200 netto körüli a fizu és jó a társaság..

Bár diákok dolgoznak ott és nem túl eszes felnőttek

2019. júl. 2. 08:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is diák vagyok és most váltok a cinema cityről. Nehez oda bekerüln? Lehet heti 40 órát dolgozni?
2019. júl. 2. 13:30
 4/6 anonim válasza:
91%
Bekerültél közéjük végül? Engem is foglalkoztat a munka és tetszetős elvileg 260 at fizetnek de nem tudom bruttó vagy nettó.
2019. aug. 27. 00:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam ott, igaz csak 1-2 hónapot, mert a koronavírus miatt próbaidő alatt azonnali hatállyal felmondtak. A legszebb ott eltöltött napom volt, amikor felmondtak :) (nem szerettem ott dolgozni, pénz ide vagy oda).

A főnökeim rendkívül buták voltak (nem is értettem, hogy kerülnek ilyen felelősségteljes pozícióba) és az ott dolgozók nagy része sem az intelligenciájáról volt ismeretes. Ha mindezt félre tudod tenni, akkor hajrá. Számomra megváltás volt felmondás (bár a TB kiskönyvem azóta sem kaptam vissza, no comment...).

2020. nov. 14. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
csoda h bevették ilyen helyen
2020. nov. 14. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!