Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek az MSCI-ról?...

Mi a véleményetek az MSCI-ról? Érdemes menni oda szoftverfejlesztőnek?

Figyelt kérdés
Nincs ott ismerősöm, a neten pedig nem túl biztató vélemények voltak.

2019. júl. 1. 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:
A Morgan Stanleynél dolgoztam 2,5 évet, és jó tapasztalataim voltak, az MSCI-nál nem, de a két cég vállalati kultúrája állítólag hasonló (egykor egy cég voltak). Viszont egyszer interjúztam az MSCI-nál, de nem ezt tapasztaltam. Bent interjúztam az ottani infrastruktúrát használva egy távol-keleti irodában dolgozó menedzserrel és egy beosztottjával, és a vonal recsegő-ropogó volt, alig értettem valamit, folyton vissza kellett kérdeznem. Volt valami sajátos távoli asztal megosztó cuccuk, denem működött rendesen, a programozási feladatnál végül ezen a recsegő vonalon kellett diktálnom a kódot. Mások előtt programozás amúgy is frusztráló, így különösen az volt. Leszerepeltem, de amúgy sem akartam ezek után náluk dolgozni, és folyamatban volt egy másik jelentkezésem, ahová felvettek, aztán pár hét múlva szóltak az MSCI-tól, hogy nem. Ezután 2 hónap múlva ismét szóltak, hogy mégis kellenék, erre meg én mondtam, hogy már nem érdekel.
2019. júl. 1. 10:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Nekem már meg voltak az interjúk és nem ilyen volt, hanem telefon + feladat + személyes, mind magyarokkal. Viszont olvastam a neten, hogy elég gyakran előfordulnak túlórák, a kollégák egymást szúrják hátba a prémiumokért, a követelményeket, javaslatokat nehéz megbeszélni, mert nem rugalmasak, meg ilyesmik.

Nem szeretnék stresszes helyre kerülni.

2019. júl. 1. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!