Milyen végzettség szükséges kormányhivatali ügyintéző álláshoz?
Elég az érettségi vagy diploma kell hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Legyen vigasz, hogy jobb légkondicionált irodában ülni, mint fizikai munkát végezni a napon. Ebből a szempontból kiváltságos helyzetben vannak a kormányablak ügyintézők. :)
Na, meg csomó emberrel megismerkednek nap mint nap. Ettől nem annyira monoton a munka, mert közben lehet beszélgetni is.
Én csak egy egyszerű víz, gázszerelő vagyok, de néha azért tudnám élvezni az ügyfelek figyelmét kormányhivatali ügyintézőként. :)
Akár még ismerkedni is lehet, nem? Volt már ilyenben része valakinek?
"Biztos kuurva jókat lehet beszélgetni a sok, butábbnál butább seggarccal..."
Az ügyfelekről vagy a kollégáidról vélekedsz így?
Ha ismerkedésre játszol az ügyfelekkel, akkor nem fog menni, mert vannak asztalszomszédkollégáid, sőt, lehet hangfelvétel is készül, illetve egy ügyet nem lehet 35 percig tartani, gondolom, van vmi határ.
Én a NAV-nál voltam egy nőnél, nőként, 3x hívott új ügyfelet - magamat -, mert elég sokáig tartott a kérdéseim megválaszolása. Egyikünk se buta, de több kérdésem volt, a végén meg is jegyezte, hogy sokáig voltam, legközelebb hívjam az ingyenes telefonszámot, mert nem lehetne eddig egy ügyféllel. Normális volt, nem lekezelő, pipa, stb., de hát a szabály, az szabály.
szerintem diploma nem kell bizonyos ügyekhez, nem tudom, melyek azok, de pl. egy hőszolgáltató, áramos ügyintézőhöz biztos, hogy nem. Küldj önéletrajzot, motiv. levelet, írd le 2 mondatban, hogy váltani szeretnél, mert...
Nem szeretnék váltani munkát, csak tudni akartam hogy mennyire kell tanultnak lenni ilyen munkához.
Van olyan nő ismerősöm, aki 30 évig volt egy vidéki önkormányzat adóügyi előadója 8 általánossal, azóta szerintem ilyenre már nincs példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!