Milyen végzettség szükséges kormányhivatali ügyintéző álláshoz?
Elég az érettségi vagy diploma kell hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Csak érdeklődtem, hogy a kormányhivatalok mi alapján választanak ügyintézőt. Isten ments, nem szeretnék ilyen munkát! Amúgy is buta vagyok, bár végzettség meglenne hozzá. Ahogy járok ügyeket intézni látom milyen stresszel jár az ügyfelekkel való foglalkozás. Vannak elég türelmetlen ügyfelek.
Körülbelül úgy saccoltam hogy 250-300 ezer tisztán a bér, jól gondolom? :)
Nettó 160 ezret keresek járási hivatalban
szakirányú diplomával 7 év után. Egyéb juttatás nincs. :D
Van még kérdés?
Jogász, 10 év tapasztalat,közig.szakvizsga, 2 nyelv felsőfokon: bruttó 230.000 FT (nyelvpótlékot,cafeteriát és minden mást juttatást nálunk elvették), ez nettóban kb.152.000 Ft.
Én is nemsokára otthagyom, jöhetsz a helyemre is :-))))
Hát, akkor te nagyon drága vagy! Nem is tudom elképzelni hogy jogászként mit keresel járási hivatalban aprópénzért. Ilyen szaktudás mellett a havi 4 kiló lenne reális.
A helyedre semmiképp sem mehetnék, nyelvvizsga és odaillő végzettség nélkül. Milyen váltást tervezel? Hol szeretnél dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!