Ellenzékiként van esélyem valamilyen állásra valamelyik állami intézménynél vagy egyből elutasítanak? Nyilván nem osztok minden hülyeséget de ha utánanézhetnek bárminek facebookon akár. Vagy alaptalan ilyentől tartani?
Figyelt kérdés
Azért O1G-s profilképem nincs de nyilván nem 888-at meg riposztot követek pl...
Lehet alaptalan a félelmem és politikától függetlenül élek azért de annyi mindent hallani.
2019. jún. 27. 18:47
1/7 anonim válasza:
Abszolút lényegtelen. Persze államtitkár nem leszel ellenzékiként de az alatt senkit nem érdekel.
2/7 anonim válasza:
Ha nem osztasz ellenzéki tartalmat, szerintem nem gond.
3/7 A kérdező kommentje:
Osztani nem de lajkolni azert ugyanugy lajkolom Hadhazyt is ahogy Karacsony Gergot :) bar ahhoz senki semmi koze ki mit lajkol.
2019. jún. 27. 23:23
4/7 anonim válasza:
Munkahelyemen "mindenki" fideszes, pl. mikor nyertek pezsgővel koccintottunk munkaidőben.
Én nem csak a pezsgőt rühellem!
5/7 anonim válasza:
Kb. 3 hete módosítottak a Facebook keresőalgoritmusán (Graph Search), egy folyamatban lévő GDPR-ral kapcsolatos per miatt. Régebben a felhasználó ID-ja alapján és/vagy angol keresőszavas kereséssel lehetett látni mindenféle nyilvános tartalmakat, amire a felhasználó rákattintott, de most már csak a követőid látják ezeket.
6/7 anonim válasza:
Főszabályként nem lesz ebből baj, de ha egy olyan főnököt fogsz ki, aki szeret kutakodni a beosztottjai magánéletben, akkor simán lehet, hogy nem vesznek fel vagy kirúgnak.
7/7 anonim válasza:
Allami intezmenyben dolgoztam, kollegaim mind ruhelltek a fideszt,egymas kozt mindig tema volt. A fonokseget mondjuk nem tudom,hogy kinek a "partjan alltak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!