Érdemes manapság vasúti forgalmistának jelentkezni?
Jelenleg gazdálkodás és menedzsment foszkra járok,2 féléven vagyok túl,de nem szeretem ezt csinálni.
A haverom szólt,hogy lehet jelentkezni a MÁV-hoz,ő most fog jelentkezni forgalmistának,gondoktam megpróbálhatném én is.A vasút sokkal jobban illene hozzám,szerintem jó lehet ott dolgozni.Jobb mint az unalmas számvitel meg ezek
Nem.
-gyenge fizetés
-nagy felelősség
-12 órás műszak
-állandó vizsgák
Nem kicsit unalmas már, hogy hetek óta itt nyúglődsz a gazdálkodás/menedzsment szakoddal és a Gyakori közönségétől várod a "megváltást", hogy megmondják, hova menj, mit csinálj.
Először is ahhoz, hogy forgaémista legyél, aelk kell végezni egy képzést - nem lehet csak úgy asztalt kezelni, stb-
Másodszor, mivel írtad, hogy nem voltál alkalmas pszichológiailag a NKE-n, ezért SEMMIKÉPPEN NEM JAVASLOM!
Felelősségteljes munka, ha rosszul kezeled a váltókat, emberéletekben is kárt tehetsz
Ráadásul stresszes is - nem Neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!