Vidékiként érdemes villamosvezetőnek jelentkezni a fővárosba, van értelme?
Nagyon jól keresnek, állandó kétrészesként vagy állandó délutánosként simán kézhez kapnak nettó 250-300 ezer forintot. Nekem ez pl álomfizetés.
Sok pótlék, túlórapénz, prémium van. Elvont pihenők, stb.
Rettentő kemény, embertelen világ. Úgy tudom, a BKV-nak vannak elfogadható munkásszállói.
Ha szereted a kötöttpályás járműveket és érdekel ez a foglalkozás, javaslom, egyébként nem.
Buta emberek, 60 fokos vezetőfülke, embertelen munkaidő, vécézés sokszor csak úgy, hogy nem lenne rá időd, késni fogsz miatta, állandóan eléd kanyarodó autók....
3-as elég jól leírta: ha nem zavar, hogy hajnali 3-kor kell elindulnod vagy éjjel 1-kor érsz haza, hogy se ünneped, se hétvégéd nincsen, ha jó az idegrendszered, stb. akkor igen, érdemes megpróbálnod.
És igen, van szállója a BKV-nak.
"Nagyon jól keresnek, állandó kétrészesként ... Nekem ez pl álomfizetés."
3-as, szerintem előtted is áll a lehetőség, hogy csináld - nem kell álmodozni róla :-)
De a kétrészes az nagyon gyilkos - azt csak külön erre született emberfajta tudja csinálni :-)
Igen, ismerősöm se sokáig bírta a kétrészt. Jól keres délutánosként is és egyelőre jó neki.
Szeretem a villamosokat (mármint nagyon,sokat tudok a vonalakról, infrastruktúráról), mégis mérlegeltem, miért nem szeretnék vill.vezető lenni.
Ja, csak a BKV-nél alá kell írni,hogy akár 300 túlórát is vállal a delikvens:)
A nénikéjüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!