Az új munkahelyen tudják, hogy hol dolgoztam eddig ha nem írtam bele az önéletrajzba?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy tegyük fel jelentkezek egy munkára, behívnak, viszont az önéletrajzomba nem írtam bele az előző munkahelyem (erről tudni kell, hogy egy trágya cég volt, kevés fizetés, utólag derültek ki dolgok.. kb 3 hetet dolgoztam ott és otthagytam inkább).
Szóval ha nem írom be az önéletrajza, akkor valahogyan "kideríthetik"? Gondolom ez valamilyen szinten hátrány.. mivel ebből lehet az jön le nekik, hogy "váltogatom" a munkahelyem.. pedig nem erről van szó, csak mivel nem voltam annyira rászorulva a pénzre, ráadásul nem éppen nyerte el a tetszésem az a munkahely, otthagytam.. Ez eddig egyszer fordult elő.
Tehát ez valahol nyilván van tartva?
Amúgy ha valaki munkahelyet keres, mennyire hátrány ez, hogy xy céget/munkahelyet rövid időn belül otthagy?
Előre is köszönöm.
Ne keverjük már a szezont a fszommal megint. TB kifizetőhelyet 100 fő bejelentett munkavállaló felett kell létesíteni. Ilyenkor a cég tud pl gyedet folyósítani stb. És nem kell a kormányhivataltól várni.
Azt, hogy valakit bejelentenek vagy se, az egy másik kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!