Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az új munkahelyen tudják,...

Az új munkahelyen tudják, hogy hol dolgoztam eddig ha nem írtam bele az önéletrajzba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy tegyük fel jelentkezek egy munkára, behívnak, viszont az önéletrajzomba nem írtam bele az előző munkahelyem (erről tudni kell, hogy egy trágya cég volt, kevés fizetés, utólag derültek ki dolgok.. kb 3 hetet dolgoztam ott és otthagytam inkább).

Szóval ha nem írom be az önéletrajza, akkor valahogyan "kideríthetik"? Gondolom ez valamilyen szinten hátrány.. mivel ebből lehet az jön le nekik, hogy "váltogatom" a munkahelyem.. pedig nem erről van szó, csak mivel nem voltam annyira rászorulva a pénzre, ráadásul nem éppen nyerte el a tetszésem az a munkahely, otthagytam.. Ez eddig egyszer fordult elő.

Tehát ez valahol nyilván van tartva?

Amúgy ha valaki munkahelyet keres, mennyire hátrány ez, hogy xy céget/munkahelyet rövid időn belül otthagy?

Előre is köszönöm.

2019. jún. 26. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
TB kiskönyvből meglátják az összes eddigi munkahelyedet.
2019. jún. 26. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem nagy hátrány ha kiderülne se, munkarerőhiány van a legtöbb területen, főleg ha Budapestről van szó; 3 hetet nem kell beleírni, meg ha megis rákerdeznek, ők is tudják, hogy sok helyen gáz van, de magadtól ne mondd azert
2019. jún. 26. 23:01
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha be voltál jelentve, akkor le tudják kérni az adatokat. Ha nem, akkor gyakorlatilag sehogy.
2019. jún. 27. 06:08
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
3: dehogy tudják
2019. jún. 27. 07:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem fogja érdekelni őket
2019. jún. 27. 07:58
 6/13 anonim ***** válasza:
A rózsaszín TB kiskönyvben benne van minden előző munkahelyed. Persze el lehet "veszíteni".
2019. jún. 27. 09:35
 7/13 anonim ***** válasza:
A tb kiskönyvből látszik, de nem foglalkoznak vele. Azt úgyis akkor viszed már, amikor a szerződést aláírod.
2019. jún. 27. 09:45
 8/13 anonim ***** válasza:
rózsaszín kiskönyben benne kellene lennie mivel tb kifizetőhely "minden cég". De amikor azt bekérik már fel vagy véve akkor meg már nem rúgnak ki mert hazudtál. Visszatérve a "minden cég" kijelentésemhez ez a fehér gazdaságra vonatkozik, nyilván a pista bácsi kukija bt. vagy kft. nem fog bejelenteni vagy csak tessék lássék szóval azt le is lehet tagadni.
2019. jún. 27. 10:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne keverjük már a szezont a fszommal megint. TB kifizetőhelyet 100 fő bejelentett munkavállaló felett kell létesíteni. Ilyenkor a cég tud pl gyedet folyósítani stb. És nem kell a kormányhivataltól várni.

Azt, hogy valakit bejelentenek vagy se, az egy másik kérdés.

2019. jún. 27. 10:19
 10/13 anonim ***** válasza:
akkor a 3 fős cég az mi, ha nem tb kifizető hely? Baromság.
2019. jún. 27. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!