Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valóban ilyen nehéz Szegeden...

Valóban ilyen nehéz Szegeden élelmiszermérnökként elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Több helyre beadtam az önéletrajzomat (volt, hogy nem is egyszer). Viszont már az önbizalmam a padló alatt van. tudnátok tippeket adni mit kellene csinálnom máshogy? Már teljesen reményvesztett vagyok...

2019. jún. 24. 12:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

@14:39

ahol régen dolgoztam Szegeden, szinte mindig vesznek fel embert, utána kb egy hónapra rá találtam új munkát.

2019. jún. 24. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
illetve még közte voltam egy interjún, de ott én léptem vissza.
2019. jún. 24. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
11: melyik volna az a cég?
2019. jún. 24. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem tudsz elhelyezkedni, akkor miért ragaszkodsz Szegedhez?
2019. jún. 24. 15:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Élelmiszermérnökként szerintem bárhol nehéz elhelyezkedni - legalábbis én még sehol nem láttam ilyen hirdetést.

Akit élelmiszermérnököt ismertem, az se tudott benne elhelyezkedni és inkább hajón vállalt munkát.

Egyszerűen nincs annyi hely, ami felszívná a végzetteket és kapcsolatok nélkül még kevesebb az esély!

Ha van nyelvtudásod, akkor diplomával bármely ügyfélszolgálathoz felvesznek, esetleg próbálkozz más területeken is, ahol elvárt egy bármilyen diploma!

2019. jún. 24. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:

# 8

Mert mire pazarolta volna el bölcsészre??

Én azt ajánlom hogy pályakezdő élelmiszermérnök hírdetéseket keress az egész orszgában.

Makón van valami aroma üzem,ott is lehet érdeklődni.

De találtam ilyet is: [link]

Szélesebb körben kell keresni mert Szegeden nem sok minden akad. Meg ilyen bonafarm etc...Noname magyar cégek.

Multikhoz menj,ott nagyon soknál van pályakezdőknek program

2019. jún. 25. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!