Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire lehet médiában...

Mennyire lehet médiában elhelyezkedni? És mennyit lehet keresni vele Magyarországon?

Figyelt kérdés

Ha vki egyetemen tanúlt "kreatív médiát" az mit is tanúlt valójában?

Szakosodhat még riporternek is. Az még mennyi plusz idő ?

2019. jún. 9. 04:29
 1/8 A kérdező kommentje:

Azt hiszem elég bután fogalmaztam meg a kérdésemet. Szóval egy Angliában a kreatív média, Magyarországon milyen képzésnek felel meg? Talán Média design?

És ezzel el lehet helyezkedni Magyarországon?

2019. jún. 9. 04:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
olyan ismerősöm több is van aki ilyet tanult, olyan nincs aki benne is dolgozik
2019. jún. 9. 06:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Max csak akkor lehet elhelyezkedni vele, ha van ismerősöd a szakmában - egyébként totál esélytelen.
2019. jún. 9. 07:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a helyesírással messziről kerüld el a médiát mindenki érdekében. Remélem nem rólad szól a kérdés.

Magyarországon nincs már média, csak különböző terjedelmű és médiumú propagandaanyag-gyártó vállalkozások.

A nettó fizetés amúgy ritkán megy/ment 250 fölé, és azokba az állásokba is kihalásos alapon lehet bekerülni.

2019. jún. 9. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es ugyanmár, indexnél vagy origonál még simán lehetne belőle szerkesztő vagy újságíró :D
2019. jún. 9. 10:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem én tanulom ezt szerencsére. 😀

Igazából nem tiszta a kép még most sem.

Tesomról van szó. Azt mondta az első 2 év nem volt vmi izgi, rengeteget kellet gépen dolgozni, adminisztratív dolgokat, technológiai és az üzleti, résztét tanulta. Most már konkrétan film rendezést, film készítést is, ill érdemi munkákat, kisfilmeket kell készítenie.

Ő mégis úgy gondolja hogy mégsem neki való. Túl művészi és elvont dolog.

Inkább lenne riporter, újságíró..vagy tudom is én milyen szakma épülhet még erre.

2019. jún. 9. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mediat vegeztem es eveket dolgoztam benne. Akkor tudsz bekerulni es megmaradni ha megfelelo az ismerettseged es a seggnyalasban is jo vagy.
2019. jún. 9. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
6: továbbra is ezt mondom, Mo-n semmiképp.
2019. jún. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!