Mennyire lehet médiában elhelyezkedni? És mennyit lehet keresni vele Magyarországon?
Ha vki egyetemen tanúlt "kreatív médiát" az mit is tanúlt valójában?
Szakosodhat még riporternek is. Az még mennyi plusz idő ?
Azt hiszem elég bután fogalmaztam meg a kérdésemet. Szóval egy Angliában a kreatív média, Magyarországon milyen képzésnek felel meg? Talán Média design?
És ezzel el lehet helyezkedni Magyarországon?
Ezzel a helyesírással messziről kerüld el a médiát mindenki érdekében. Remélem nem rólad szól a kérdés.
Magyarországon nincs már média, csak különböző terjedelmű és médiumú propagandaanyag-gyártó vállalkozások.
A nettó fizetés amúgy ritkán megy/ment 250 fölé, és azokba az állásokba is kihalásos alapon lehet bekerülni.
Nem, nem én tanulom ezt szerencsére. 😀
Igazából nem tiszta a kép még most sem.
Tesomról van szó. Azt mondta az első 2 év nem volt vmi izgi, rengeteget kellet gépen dolgozni, adminisztratív dolgokat, technológiai és az üzleti, résztét tanulta. Most már konkrétan film rendezést, film készítést is, ill érdemi munkákat, kisfilmeket kell készítenie.
Ő mégis úgy gondolja hogy mégsem neki való. Túl művészi és elvont dolog.
Inkább lenne riporter, újságíró..vagy tudom is én milyen szakma épülhet még erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!