Ismertek valamilyen otthoni munkát?
Amit tényleg fizetnek és nem vernek át, nem kell házalni, termékeket eladni stb. hanem mondjuk termékfeltöltés webshopokba.
Diákként a munkám mellett valami ilyesmi jó lenne, mert autóra gyűjtök de még egy rendes állás nem fér bele
Termék feltöltés webshopba, olyat nagyon ritkán fogsz találni. Nekem is van webshopom, de megoldom magam a feltöltéseket, nem fizetnék ezért senkinek.
Itt volt egy kérdés egyébként Gyík-en, pont ilyen munkavállalót keresett egy ember, de elég irreális elvárásokkal...
Olyan netes munkát, amihez nem kell szakma, nem nagyon találsz.
A minap volt egy álláshirdetés - nem az, aki itt keresett, webshophoz kerestek ügyfélszolgálatost.
8 órás munka, otthonról végezhető, SZÁMLAKÉPES EMBERT, bérigénnyel. Elvárások: kedves, gyors, rugalmas, ügyfélszolgálati tapasztalat, telefonos hívások is, reklamációk kezelése, stb.
Na már most, ugye ha valaki 8 órában dolgozik - még ha otthonról is - az főállásnak felel meg, tehát min havi 50 ezer ft adóval (KATA) ját: így aztán a bérigény BRUTTÓ 160 ezer ft lett volna (ebből 50 az adó, tehát nettó 110 ezer az igény).
Sokallották, válasz: a bérigény alapján nem engem választottak :D
Hát "ingyé'" dolgozzak? zaklassanak percenként telefonnal, stb. PONTOSAN TUDOM, hogy az ügyfélszolgálatos milyen stresszes meló - nem gondolnám, hogy egy nettó 110.ezer ft elrugaszkodott bérigény 8 órában :-)
Csak csendben jegyzem meg, hogy egy jó ügyfélszolgálatos csodákat tud művelni a céggel - egy rossz pedig akár csődbe is viheti, ha goromba, stb.
#3 Érdekes sztori, de szerintem téged azért nem választottak mert marha keveset kértél. Nem azért, mert sokat.
Sok mindent elárul egy emberről az, hogy keveset kér, pl nem becsüli ő sem a saját munkáját, mivel mondjuk nem szeret sokat dolgozni, vagy épp nem jó minőségben, és ezért nem kér sokat.
Egy ember aki a munkájáért magas bért kér, elsősorban az jön le a munkáltatóknak, hogy jól dolgozik, és ezért elvárja, hogy megfizessék.
4-es, akár még igazad is lehetne, csakhogy KIZÁRÓLAG BÉRIGÉNYT KÉRTEK, semmi mást :D Egy csoportban és majd csak 2-3 hónap múlva lenne aktuális a kezdés.
Szóval ez inkább ilyen fillér..., majd elvállalja 50-80 ezer ft-ért is (számlára!, mert azt többször is hangsúlyozták) az otthon unatkozó kismama stílus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!