Van egy vadkamerám, ami 9V-os aksival működne. Csak elemekben találok, de nekem nagyobb akkumulátor kellene, vagy inkább egy olyan eszköz, ami 12V-os aksiból 9Voltot csinál. Valamilyen hasznos kütyüt ismertek?
Pedig létezik 9V-os tölthető akkumulátor,nem olyan gyakori mint a AA-AAA méretűek,és kell hozzá olyan töltő is ami 9 V-os aksihoz is jó.
A 12V--->9V-hoz meg csak egy ellenállás kell a vezetékbe,nekem a kocsiban van egy 1.5V-os LED ami a kocsi 12V-os rendszeréről világít.
#1: Azt a ku... Szép kis haszonnal adják el. [link]
Amúgy igen, egy ilyen kis eszköz jó lehet. Akár ellenállás is, de annak az a feltétele hogy a készülék mindig ugyanakkora áramot vesz fel, mert különben mindig más és más feszültséget fog kapni.
Köszönöm a válaszokat.
Tudom nem kérdésnek hangzott, vagy én nem tettem föl rendesen a kérdést.Normál nagyobb méretű aksira gondoltam volna, nem a kis kocka elemre.A kütyüknél meg kevés szerelési dolgokra.Nem igazán vagyok otthon az ilyenekben, max egyik vezetéket csatolom a másikhoz.De ennyi információból már csak ki hámozok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!