A bányászattal menyit lehet keresni egy hónap aladt? Tényleg valós munka és befektetés nélkül? Mert most nagyon érdekel a Bitcoin bányászat!
Figyelt kérdés
A.bányászattal. menyit. lehet. keresni. egy. hónap. aladt?. mert. most. nagyon. érdekel. a. Bitcoin. bányászat!!!2019. jún. 23. 22:19
11/30 anonim válasza:
Nem éri meg. Drága célgép kell hozzá, profi videókártyákkal. Áramot zabál, hűteni kell. Ha sima lakossági áramot használsz, nem fog megtérülni. Egy kWh áramon mostani BC árfolyam mellett kb. 50-60 forintot lehet keresni. De ebben csak a gép fogyasztása van, az ára, a klíma ára nincs.
12/30 anonim válasza:
Kell hozza befektetes napelem + banyaszgep. Napelem nelkul nem eri meg banyaszni, csak ha olyan orszagban laksz ahol olcso az aram.
13/30 anonim válasza:
Ezt a gépet működtetni jelenleg megéri, és Zcash-t bányászni. De nagyon kockázatos, bármikor lemehet az ára, a nehézségi szint emelkedik, és mást nem tudsz bányászni vele. Kb 2000 dollár az ára.
14/30 anonim válasza:
Ha mindenképp bitcoint akarsz bányászni, ahhoz a legújabb bitcoin bányagép kell, ami 8-9000 dollár körül van. BITMAIN AntMiner S17 (56Th) a neve,és kb 380 dollárt hoz havonta jelenleg, az áramdíj levonása után. (0,15 dollárral számolva 1 kW/h-t)
15/30 anonim válasza:
Számold ki! :)
A többiek leírták, hogy szinte csak a legújabb gépek üzemeltethetőek nyereséggel, és hozzák vissza az árukat belátható időn belül.
16/30 anonim válasza:
Annyit tennek hozza, hogy ne arra alapozz, hogy ebben a pillanatban eppen megeri a magyar halozati aramdijakkal is banyaszni mert ez a hirtelen arfolyamnovekedes miatt van, de noni fog a nehezseg ha marad az arfolyam aminek kovetkezteben csokken a profit vagy akar el negativba is mehet a magyar halozati aramdijakkal. Ezert erdemes csak akkor belekezdeni ha van olcso aramod pl. napelembol.
17/30 anonim válasza:
nem tul régen a többségnek még vesztességes volt
...
18/30 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat csak azért kérdeztem mert nincs munka hejem és jobban dollárt szeretnék keresni de sehol se találok olyan oldalt ahol megbizható vagy nem kamu és ja és faluban lakom de nehez találni jó fizetős munkát és el menni dolgozni meg nem tudok mert ahol sokan vannak ott tömegiszonyom van rosszul érzem magam és bánatos vagyok meg feszült és nem tudom orvosolni sajnos házi orvos meg nem akarok menni mert nem jol kezelnek valami ijesmit halodtam!!!
2019. jún. 26. 14:14
19/30 anonim válasza:
nem vagyok benne biztos hogy ilyen idegallapotban jo otlet ezzel.foglalkozni. az ebben levo lelki feszultseghez kepest a tomegiszony semmi. van aki ongyilkos lett mikor esett az arfolyam.
20/30 anonim válasza:
Ami Székely Vegánt illeti, nincs munkája de már nem is bányázik. Tavaly év elején letartóztatták a bevándorlási hivatal emberei. Akkorra már az árfolyamok is lestek úgyhogy alig keresett a bányászásból. A bányagépeket hazaküldte Romániába, a farmot eladta és jelenleg a tárgyalására vár, utána visszatér Székelyföldre. Talán majd akkor folytatja a bányászást Romniában, ha még meg fogja érni. Nem tudom, hogy ott milyen magas az áram költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!