Munkahelyváltás óta depressziós vagyok, lehet rossz döntés volt?
Előző munkahelyemen 6 évet voltam,a munkámat szerettem,de az utóbbi 1 évben sok volt a stressz,napi szinten voltam idegbeteg.A főnökség nem értékelte a munkám,én kaptam a legkevesebb emelést.Hirtelen jött a lehetőség,jó ötletnek tűnt,több a fizu,kellemes a munkakörnyezet.1 hónapja vagyok az új helyen,de nem igazán érzem jól magam.Hiányzik a régi helyem,hiányoznak a kollégák.A napi szabadidőm teljesen leredukálódott a hirtelen túlórák miatt.Itt csak néhanapján tartanak ebédidőt,mert nincs rá idő...A munka jellege is elég távol áll a személyiségemtől,de ezt előre nem tudhattam,csak úgy látja az ember,ha már benne van.Már szinte magamba vagyok zuhanva,hogy holnap meló. :(
Mi a véleményetek?
Külső szemmel hogyan látjátok?
Rossz döntést hoztam?
Az segítene ha elmondanád, hogy mit dolgoztál előző helyen meg itt, mennyi a fizu difu, stb stb..
Mert így semmi véleményt nem lehet formálni..
Úgy tűnik, cseberből vederbe kerültél. Keress tovább másik állást. Amikor ezt eldöntöd, már jobban fogod érezni magad.
Én két évig voltam nagyon rossz emberek között a munkahelyen, és nagyon ijesztő testi tüneteim lettek. Ezt csak azért mondom, mert a munka, a kollegák és munkahelyi hangulat nagyon nagy hatással van az egészségre.
És sajnos nagyon sokan így járnak dolgozni,ahol a fél életünket töltjük...:(
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!