Mit jelent, ha felhívtak azért, mert további türelmet kérnek tőlem a döntés meghozataláig (kié legyen az állás)?
Nem túlzottan remekeltem az interjún. Legalábbis én mindenképp úgy érzem.
Felhívtak, hogy az ígéret ellenére nem tudták még meghozni a döntést, türelmemet kérik.
Annyit azért jelent ez, hogy nem estem ki a pakliból?
Mit lássak bele és mit ne?
Egyébként reálisan elutasításra számítok, de azért tűkön ülök.
Az eszem elutasításra számít, a szívem nem fogadja ezt el.
Semmit ne láss bele.
nem kell kombinálni!!!
Tök korrektek, és őszinték.
Egyenesek veled, és pontosan ezt jelenti: még nincs döntés!
Mit kell ezen vekengeni?
Ha lesz döntés, szólnak.
Nyilván én is izgulnék, ne érts félre.
Próbálnék válaszokat keresni, hogy ha nem hívnak, akkor annak vajon mi az oka?
De most pont hogy nagyon is jó fejek, és közölték, hogy miért nem jelentkeztek még.
Ennél konkrétabbat mit akarsz?
Egyszerűen NINCS ennél konkrétabb jelzés egyelőre, hogy MÉG nem döntöttek.
Jó, nyugalom.
Azon felül, hogy szimpatikusak, megtetszettek és szomorú lennék, lehet, hogy az múlik ezen, hogy takarítói állást kell-e majd elvállalnom... Hosszú... Meg még más is múlik rajta.
Soha nem tapasztaltam még olyat, hogy ilyesmiért felhívjanak. Mondjuk ha jövő hét közepén jött volna egy személytelen email... Na ez lett volna a tipikus eset.
Ha már teljesen kiestem volna a pixisből, gondolom már elutasítottak volna, amikor felhívtak. Nincs döntés - a teszem azt másik 3 jelölt közül -, de az már biztos, hogy én nem kellek.
Na ezt el tudom képzelni.
Bár azt mondta, hogy hétfőn értesítenek, ez így már a 2. ígéret. De el tudom képzelni.
Gyakorlatilag már megfeleltél, így ha mégsem téged választanak is rendben vagy, mert nagyon ott vagy a listán. Egy poziba kettőt, ha megfelelnek sem vesznek fel.
Szóval nyugi, jók a lehetőségeid és vagy itt vagy máshol bejön majd.
Van olyan amikor több nagyon jó jelölt is van, és már nem is igazán minősít senkit közülük, hogy kit vesznek fel, mert egy pozi van.
Pár nap után (max egy hét) eressz oda egy telefont, hogy érdeklődnél hol tart a kiválasztás. De diszkréten.
Nem teljesen értem ezt a hozzáállást.
Most te kajak voltál 4 hete egy interjún, és azóta tűkön ülve várod, hogy, válasszatok már ki?
Ezt nem szoktuk...
Folytasd az álláskeresést, oszt majd szólnak, ha te kellesz nekik. Ha közben elkelsz, akkor meg nyaljanak sót, így jártak.
Keresgélek közben. Nem túl jó kilátásokkal.
Persze ők nemcsak az egyéb, nem túl jó kilátások miatt szimpatikusak, hanem egyébként is.
EZ azt jelenti, hogy nem vagy jó nekik, de még nem találtak mást, így tovább keresnek. Nyilván ha nem találnak mást rövid időn belül, akkor majd beérik veled is, azt ha szerencséd van, és produkálsz, nem hajítanak ki amint találtak egy jobbat.
Gondolom éhbérért keresnek valami balekot egy olyan szakmába amihez tudás is kell, így most azon filóznak, hogy felvegyenek-e téged, vagy reménykedjenek egy másik balekba, aki tud is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!