Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bértárgyaláson ki dönti el...

Bértárgyaláson ki dönti el hogy a bér amit ajánlanak az versenyképes vagy nem? Nem a többi munkáltató, a piac? Ld fizetesek.hu?

Figyelt kérdés

Ki dönti el hogy egy adott munkakörre ajánlott bér az versenyképes vagy nem? Nem a környezet a többi munkáltató vagyis a piac?

Mert ha egy cég 10 ft-ot ad egy melóra mindeki más meg ennél többet akkor az nem versenyképes ajánlat.

Nem így van?

Mert a cég azt mindja amit ő ad az versenyképes. Én meg azt mondtam erre menjünk már fel egy kompraátor oldalra és nézzük meg a régiós átlagot a munkakörre bontva-ld fizetesek hu

Vagy akár nézzünk fel a profession.hu -ra és nézzük meg az álláshirdetéseket mennyit ajánlanak erre a munkakörre (nem ennyit....)

Erre az a válaszuk hogy én ne oktassam őket ők tudják mi a versenyképes bér. Én meg mondtam hogy további jó munkaerő keresést.

nem értem. Ha a fizetesek.hu és hasonló oldalak alapján nem lehet belőni a bért akkor mi alapján lehet?

2019. jún. 22. 10:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te magad dontod el: ha rosszabb, mint amit mashol ajanlottak, akkor nem versenykepes.
2019. jún. 22. 16:15
 12/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Lehet választani!! Közmunka vagy a semmi."

Tehát akkor a minimálbér is versenyképes. De mint írtam, lehet, hogy azt sem érdemled meg.

2019. jún. 22. 16:40
 13/16 Estádio de Felchút ***** válasza:

A versenyképes nem azt jelenti, hogy a parasztnak habzsidőzsi van.

A versenyképes, mint írtam, azt jelenti, hogy a marhája annyiért is elmegy dógozni. Hogy éhen döglik-e belőle, az az ő dóga.

2019. jún. 22. 16:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, minek akarod folyton megmagyarázni a cégeknek, hogyan és mennyiért keressenek munkaerőt. Ha egy hirdetésben benne van, hogy versenyképes fizetés, az kb annyit jelent, hogy nem fizet sokkal kevesebbet, mint a többi cég. Vagy azt, hogy minden job descriptionbe beleírják, mert ha nincs benne, nem is jelentkezik senki.

De neked nem kötelező leállni és vitatkozni velük, hogy amit ajánlanak az nem versenyképes. Meg kell mondani, hogy máshol többet ajánlanak. Ha nem, akkor bizony a te szaktudásod az, ami nem versenyképes.

2019. jún. 22. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:

A versenyképes nem jelent semmit, csak jobban hangzik, mint az odaírni, hogy "szaré'-hugyé' keresünk balfäßokat megterhelő munkára".

Ez ilyen HR bullshit, kötelező odaírni a hirdetésbe.

2019. jún. 24. 06:19
 16/16 anonim válasza:

"A versenyképes nem jelent semmit,"

Igazából aki tapasztalt álláskereső annak a versenyképes jelent valamit. Pont azt ami leírtál. Hogy minimálbér + 10 ft-ot fizetnek és legyek elájulva még ettől is.

2019. jún. 24. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!