Szerintetek a pénz boldogít, vagy nem?
Azt mondják, hogy a legfontosabb dolgokat nem lehet megvenni, szerelem, szeretet.
De viszont, akinek sok pénze van, elmehet utazni, wellnessezni, drága éttermekbe, ide-oda, lehet egy szép háza, autója. És az is boldogságot ad :)
Ti hogy látjátok?
@13:29
Akkor utald át csak a felét minden hónapban. Én már annak is örülni fogok.
A pénz szerintem se boldogít.
Kell persze, és jól esik ha emelkedik a fizu.
Abban az évben mikor összejöttem barátnőmmel nem volt pénzem és nagyon boldogtalan voltam, mikor összejöttünk ez elmúlt egy csapásra, pénzem továbbra sem volt persze. Aztán munkába álltam és szépen hízott a számlám, jelenleg van normális keresetem, megtakarításom, de a kapcsolatom mondhatni romokban.
Szóval nem, nem boldogít. Még élményt sem vehetsz rajta, hiszen hiába legnagyobb luxus, csillogás, az ilyen-olyan anyagi tárgyak ha belül, a lelkében a fejében az ember nem boldog, nem érzi jól magát. És ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy luxusautóban ülve bőgsz, vagy az útszélén. Az eredmény ugyanaz lesz.
15:
"Szóval nem, nem boldogít. Még élményt sem vehetsz rajta"
roszlanyok.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!