Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéken (Nyugat-Magyarországon...

Vidéken (Nyugat-Magyarországon) csak 1-1 cég van, ami jól fizet, a többi meg "vidéki fizetést ad"?

Figyelt kérdés

Több volt szaktársam is, innen Budapestről Győrbe került az Audihoz, mivel, ha műszaki diplomája van az ember, az az egyik legjobb hely.

A gyár óriási, bőven van előrelépési lehetőség is.

Én kíváncsiságképpen próbálkoztam győri cégeknél.A nagyszüleim ott laknak, meg tetszik a város.

Mindegyik multi volt.Amikor elmondtam a fizetési igényemet, azt mondták sok, ennyit nem tudnak fizetni.

Erre mindig az volt a válaszom,hogy ez nem sok, Budapesten ennyiért mennek az ennyi tapasztalattal és ilyen diplomával rendelkező emberek.

Az Audiban valószínűleg megadták volna,de oda nem jelentkeztem, mivel nem tudok németül.Angolul beszélek tárgyalási szinten.

2019. jún. 15. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem igaz
2019. jún. 15. 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Kedves 1,

én nem ezt tapasztaltam.

Összesen 3 cégnél próbálkoztam Győrben.

Budapesten viszont, kicsit húzták a szájukat de megadták a kívánt bért.

Győrben meg elvből elutasították,hogy nekik ez sok, a cégnek ez sok.

Igazából, engem sem szokott érdekelni,hogy mi reális a cégnek és mi nem.Megmondom az összeget,ha nem tetszik nekik, nem érdekel, megyek a következőhöz.

2019. jún. 15. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor próbálkozz tobb cégnél en 4 cégnél probalkoztam es nem azt tapasztaltam amit állítasz :)
2019. jún. 15. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert találnak ugyanarra a posztra olcsóbban is munkaerőt.
2019. jún. 15. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Mennyi bért kértél?
2019. jún. 15. 19:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Akkori munkahelyemen volt a bruttóm 452 ezer.

Én viszont buttó 541 ezer forinttal akartam váltani.

Viszont, mint írtam, nem junior pályakezdő voltam, már akkor sem.

2019. jún. 15. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!