Miért vannak olyan hírdetések ahol villamosmérnököt keresnek 280, 000 bruttóért?
MSc-vel, 3 év tapasztalattal...
És egy csomó ilyen van a profession-ön...
Komolyan vannak akkor olyanok akik ennyiért elvállalják?
Normális végzettséget igénylő, nem betanított jellegű munkáknál én sem nagyon láttam bért feltüntetve egyetlen álláshirdetésnél sem.
Egyébként mi a baj a 280-al?
"Egyébként mi a baj a 280-al?"
Bruttó 280-nal mi a baj? Talán az, hogy ez még nettóban is kevés manapság egy villamosmérnöknek 3 év tapasztalattal.
Próbálkoznak :D
Egyébként vidéken, nyelvtudást nem igénylő munkáknál, jó magyar kkv simán ennyit kínál.
"Bruttó 280-nal mi a baj? Talán az, hogy ez még nettóban is kevés manapság egy villamosmérnöknek 3 év tapasztalattal."
Aha, álmodj királylány...
#7: merthogy?
Oké, mondjuk én Budapestre gondoltam, vidéken biztos van ahol a nettó 280 is jó ilyen tudással.
Vélhetően nem fővárosi, hanem vidéki munkahely. Vidéken meg igen is jónal számit ez a bér. Csak itt sokan budapestiek és nem tudják vidéken mik vannak. Amikor msc-re jártam említettem szaktársamnak mennyit kerestem vidéken és csak lesett, hogy ilyen van, villamosmérnöki pozícióban(gépész ként).
Budapesten mindenhogyan jobban jár az ember de nem mindenki akar ott élni.
Hidd el, ez az összeg nem olyan rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!