Állás hirdetések aktualizálása?
Fent van a hirdetés, mert nm járt le, ennyire marha egyszerű. Automatikusan leszedi a rendszer, ha nem hosszabbítják 28 nap után.
De nem jelent semmit, hogy most be van az állás töltve vagy nem. Jelentkezz és kész. Mivel a hirdető előre ki kell fizesse a 28 napos hirdetési időszakot, így halál fölösleges előbb leszedni, akár megvan az ember, akár nincs.
Változó. Van amelyik cég idöben gondolkodik, és megvárja az összes jelentkezést.
Utolso nap volt mikor lejárt volna, elküldtem az önéletrajzom, másnap hivtak interjura. Elöttem és utánnam is voltak, megvárták mig letelik a hirdetés és ugy válogattak.
Másik eset. 2 hete meg van hirdetve, még 2 hétig lehet jelentkezni. Pár napot eltököltem még az idegen nyelvü önéletrajz megírásával, mert azt is kértek a magyar mellett, majd másnap jön a válaszlevél, h köszi, de már betöltöttük az állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!