Az miért érdekes egy állásinterjún hogy havi 200,220 órás túlmunkával mennyit lehetNE keresni amikor a standard teljes állás 160 óra?
Az miért érv szempont egy munkahelyen állásinterjún hogy havi felvennének havi 160 órába de lehet vállalni csomó túlórát és havi 200- 220 össz órával hű de jól lehet itt keresni:?
De miért érdekes hogy 220 órával mennyit lehet keresni? AZ az érdekes hogy standard 160 órával mennyit lehet. Nem mindenki akarja az életét zombiként bent élni le valaki mást se akar mint letudni a napi 8 órát és elhúzni a családhoz és nem még este 10kor is benn bohóckodni a munkahelyen.
Vagy én vagyok maradi szemléletű?
Ja és a standard havi 160 órára kapott bér az közel sem olyan impozáns mint a 220 órára kapott pótlékolt bónuszolt bér...
Az a kérdés mit érdekel engem miért kéne hogy érdekeljen hogy havi 220 órára mennyi kapnék?
Miért feltételezik hogy én 220 órát akarok egy hónapban benn bohóckodni?
Ez tőlük kellene megkérdezd. De valószínűleg azért mondják mert munka és van aki hajlandó ennyit dolgozni, ők pedig ilyeneket keresnek.
Persze ezt te is tudod, ezért nem látom, hogy pontosan miért írtad ki a kérdésed.
Téged nem érdekel. Van akit viszont igen, mivel az adott munka órabérben mindenhol ugyan azt az X foritnot éri viszont emberünknek több pénz kellene.
- A másodállást nagyon nehéz összeegyeztetni
- A másodállásban nem emelt túlórapénzt kap hanem "normál" órabért
Ezért tőlórázni sokkal inkább megéri egy cégnél, mint két cégnél gürcölni másodállásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!