Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jól fizető és izgalmas,...

Jól fizető és izgalmas, érdekes, JÓ munkák listáját válaszként megkaphatnám?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy minek készüljek. Mérnöknek és bankárnak készültem először, de nem tudom,ezek nekem kicsit bonyolult és annál unalmasabb munkának tűnnek. Valami izgalmas,nem beszélyes,jól fizető,egészségre nem káros munkát keresnék. Katonaságon meg TEK-en is gondolkodtam már de...veszélyes,meg hát belátom hogy én az a sehonnani bitang ember,ki hogyha kell halni nem mer típus vagyok, nem biztos hogy kimernék állni a frontra, meghát TEK-nél amilyen felvételi teszt van,és hogy milyen nehéz oda bekerülni...arról nem is beszélve hogy előtte rendőrnek kell menni,amit meg egy porcikám sem kíván. Mennyire bonyolult egyébként a bankárság vagy a mérnökség?

2014. febr. 14. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvos, tanár, ügyvéd? :)
2014. febr. 19. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:
31%
Állatorvos az mért érdekes boncolni szegény állatkákat ? Majd netán elaltatni Őket ?!
2014. febr. 19. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!