Tudnátok mondani jò, izgalmas, érdekes, könyveket?
15 éves fiú olvas azt hittem ez csak városi legenda! Szerintem tetszene Scott Westerfeld-től a Csúfok trilógia, Ransom Riggs-től a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei és Böszörményi-től a 9...8...7... és folytatásai.
Remélem segíthettem!
15/L
Köszi a válaszokat!
2.válaszolónak
Szerintem mindenki szeret olvasni hogyha van egy jó könyv.
Dan Wells - Partials (Részben ember)
Nagyon jó könyv, a trilógia első része. Én közvetlen Az Éhezők Viadala után olvastam, és van olyan szintű, de talán még jobb is. :) Nagyjából a 150. oldalon indul be úgy igazán, de akkor véglegesen magával ragad. A 2. kötet meg szerintem ezt is felülmúlta. Ha esetleg elolvasod, megírhatnád nekem a véleményed.
17/L
3.válaszolónak
Jó rendben,ha majd elolvasom(mondjuk még nem tudom hogy mikor) akkor szívesen elküldöm a véleményem. :)
Amúgy most adtál egy jó ötletet. A következő könyv, amit olvasok a Beavatott lesz. :D
Ja, és találtam egy listát, ilyen illetve ehhez hasonló könyvekkel:
(3. válaszoló vagyok)
3. válaszolónak
Nagyon köszi nagyon jó ez a lista :D
Amúgy nekem a Beavatott trilógia nagyon tetszett alig várom hogy a 3. részét is elolvashassam ami valamikor majd tavasszal jön ki magyar nyelven... :)
Nekem nagyon tetszett az Eragon című könyv.
Megéri elolvasni, tele csavarral és rengeteg kalanddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!