Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Biztos kész szövetkezet vélemény?

Babóca1971 kérdése:

Biztos kész szövetkezet vélemény?

Figyelt kérdés

Muszáj személyesen bemenni hozzájuk?

Rendesen kifizetnek?

2019. jún. 10. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Munkahelyemen van pár ember tőlük, senki sem panaszkodott.
2019. jún. 11. 05:55
 2/7 anonim válasza:
Mindenért ugráltatnak, inkompetensek és nem fizetnek időben.
2019. aug. 16. 10:00
 3/7 anonim válasza:
MENEKÜÜÜÜÜLJ. 90 napig nem fizetnek utánad semmit. Persze ha felvesznek hozzájuk, HA felvesznek akkor csak is akkor kapsz fizetett szabadságot, valamint TB-t. Én nem tudom, de ahogy ezt kimondta a csaj, ott is hagytam őket. Dolgozni TB nélkül, fizessek ki mindent, a pólót, csipogót, egészségügyit.. Nem valami bíztató volt, na meg úgy kezeltek mint egy retardált. Időpontra mentem, azt sem tudják ki voltam és minek mentem. Szóval teljesen FOS!
2021. okt. 8. 05:14
 4/7 anonim válasza:
Az a legjobb szerintem, ha személyesen mész be az irodába. Már másfél éve dolgozom a közvetítésükkel, eddig a legjobb munkaerő-kölcsönző, ahol megfordultam. Csak ajánlani tudom!
2023. márc. 21. 12:26
 5/7 Jázmin0597 válasza:
Kifejezetten korrektek szerintem. Nem volt okom eddig panaszra. Mindig időben kifizetnek. Munka is rendesen van mindig. Én csak ajánlani tudom.
2023. máj. 3. 14:08
 6/7 porgyev válasza:
Mindig van munkájuk, segítőkészek és időben fizetnek, legalább is nekem mindig időbe fizettek. SOS kellett munka, hogy kifizessem az albérletem és tudtak segiteni
márc. 25. 12:04
 7/7 tom1980 válasza:
A pozitív válaszokat mind a munkáltató írta (tapasztalat ) . Pusszantás
ápr. 5. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!