Mi a véleményetek a Biztos Kész Diákok (Biztos Kész Diák Szövetkezet) -ről?
Én bementem személyesen az irodájukba, és közölték ,hogy nem foglalkoznak diákokkal!
Mindezt úgy, hogy ajtajukra az volt ki írva, hogy ötcsillagos diákszövetkezet. Felháborítónak tartom! Aztán közöltem a csávóval, hogy a Tesconál nekem azt mondták, hogy náluk regisztráljak, ezek után a csávó adott egy regisztrációs lapot, amit kitöltöttem és kész. Se tajszám, se adószám, stb. Teljesen hülyének nézett az a paraszt. Sebaj, regisztrálok online, és elgondolkozok, hogy írjak-e panaszlevelet a központjukba!
Magyarországon a legszemetebb iskolaszövetkezet Csillukával az élen.
Primitív, buta, (és végtelen igénytelen is) nő.
Senkinek nem ajánlom!
Én eddig általuk dolgoztam több helyen. Mindig minden rendben volt, kellőképp tájékoztattak a munkáról, így nem ért sosem meglepetés. A fizetés mindig pontosan érkezik. Kedvesek és segítőkészek mindig, így bármikor tudok hozzájuk fordulni ha kérdésem vagy esetleg valami problémám van.
Ajánlani tudom a csapatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!