Mi a véleményetek a Biztos Kész Diákok (Biztos Kész Diák Szövetkezet) -ről?
Nekem eddig mindig patika munkákat ajánlottak.
Volt egy csomagoló, az nagyon easy volt és cuki nénikkel dolgoztam.
Voltam már felszolgáló is náluk és ott olyan helyekre jutottam be, ahol kb drágább a csillár mint az életem, de nagyon király volt.
Én nagyon meg vagyok velük elégedve. Korrektek. Diákmunkában meg például felszolgálást kifejezetten ajánlom. Olyan menő és színvonalas szállodákba meg rendezvényekre jutottam el általuk, ahol megszállni mondjuk nagy üzletemberek szoktak.
A bér kifejezetten jó. Volt, hogy többet kerestem egy hónapban, mint főállásban kerestem később egy-két munkahelyemen. És ide tapasztalat sem kell, mert megtanítják a cégnél, hogyan kell felszolgálni.
Szerintem nagyon korrekt cég, én csak ajánlani tudom. Segítőkészek, a fizetés is mindig időben történik, náluk biztosan megtalálod a számodra megfelelő állást. Rengeteg munkájuk van, az ország több területén is.
Profik!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!