Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a Biztos...

Mi a véleményetek a Biztos Kész Diákok (Biztos Kész Diák Szövetkezet) -ről?

Figyelt kérdés
Szeretnék belépni csak szeretnék pár tapasztalatot, hogy milyen itt dolgozni. 15/L
2011. ápr. 2. 12:51
1 2
 11/17 anonim válasza:

Nekem eddig mindig patika munkákat ajánlottak.

Volt egy csomagoló, az nagyon easy volt és cuki nénikkel dolgoztam.

Voltam már felszolgáló is náluk és ott olyan helyekre jutottam be, ahol kb drágább a csillár mint az életem, de nagyon király volt.

2023. márc. 22. 16:01
 12/17 anonim válasza:
Én nekem semmi bajom nem volt velük. Mindig adtak munkát, időben megjött a fizetés, akárhányszor valami probléma volt mindig nagyon segítőkészen álltak hozzám. Mindenkinek ajánlani tudom, aki diákként dolgozni akar.
2023. máj. 2. 16:15
 13/17 Jázmin0597 válasza:

Én nagyon meg vagyok velük elégedve. Korrektek. Diákmunkában meg például felszolgálást kifejezetten ajánlom. Olyan menő és színvonalas szállodákba meg rendezvényekre jutottam el általuk, ahol megszállni mondjuk nagy üzletemberek szoktak.

A bér kifejezetten jó. Volt, hogy többet kerestem egy hónapban, mint főállásban kerestem később egy-két munkahelyemen. És ide tapasztalat sem kell, mert megtanítják a cégnél, hogyan kell felszolgálni.

2023. máj. 3. 14:17
 14/17 Bianka Biztos válasza:
Mindenkinek csak ajánlani tudom, a dolgozók nagyon segítőkészek és empatikusak, bármilyen kérdéssel fordulok hozzájuk arra mindig tudják a választ.A munkáik változatosak, és érdekesek, a bérezéssel is elégedett vagyok. Szerintem remek lehetőségeket kínálnak azoknak akik hosszútávra terveznek, és főállású munkát szeretnének.
2023. máj. 3. 16:04
 15/17 anonim válasza:

Szerintem nagyon korrekt cég, én csak ajánlani tudom. Segítőkészek, a fizetés is mindig időben történik, náluk biztosan megtalálod a számodra megfelelő állást. Rengeteg munkájuk van, az ország több területén is.

Profik!:)

2023. máj. 3. 16:41
 16/17 Biztos Péter válasza:
Abszolút profik, kedvesek, türelmesek, és nagyon rugalmasak. Nagyon jó munkáik vannak, és a fizetés sem késett még soha.Csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy jó állást keres!
2023. máj. 8. 11:26
 17/17 porgyev válasza:
Én meg vagyok elégedve velük, mindig normálisak velem és időben fizetnek, segítőkészek
márc. 25. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!