Elfogadjak egy állást, amit nem annyira szeretnék, de a semminél jobb, vagy várjak, amíg kapok egy jobb lehetőséget?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem nagyobb cégekhez (eddig is nagy cégnél dolgoztam), de ott több idő a kiválasztás, 3-4 hét is lehet akár. Aztán ugye ki tudja, hogy felvesznek-e...
A mostani, azonnali lehetőségem egy munkaerő közvetítő cég által lenne. De lehet, hogy csak pár hétig dolgoznék ott és utána felmondanék egy jobbért. Plusz így interjúra se nagyon tudnék járni, az munkanélküliként sokkal egyszerűbb.
"Segélyt" fogok igényelni, a héten dolgozom utoljára, utána 3 hónapig kaphatnék egy kis pénzt, de nem tudom, elfogadjam-e addig is az állást, mert kétszer annyit fizet, mint az álláskeresési járadék.
Ti mit tennétek?
2019. jún. 10. 09:55
2/4 anonim válasza:
Szerintem eleve felejtős a munkaerő közvetítős meló....
Szóval inkább várj egy normálisabbra és hallgass a megérzésedre! (Ha megteheted.)
3/4 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem tetszik és megteheted, hogy vársz, akkor ne fogadd el. Ha viszont kicsi esély is van arra, hogy megkedveled, akkor érdemes élni a lehetőséggel, próbaidő alatt felmondhatsz, ha továbbra sem tetszik.
4/4 anonim válasza:
Attól függ, én nem fogadnám el csak pár hétre mert csomó papír munka meg nem fest jól önéeltrajzban, márha beleírod. Ha viszont kifut a 45 napos tb-d akkor beugrósnak jó lehet ugyan akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!