Milyen vállalkozásba vagy pénzkeresési lehetőséget tudnátok ajánlani? Többi lent.
Figyelt kérdés
28 éves vagyok szeretnék dolgozni viszont a lehetőségek erősen kötöttek.
Veleszületett két oldali csípőficam betegségem van és fizikai munkát nem végezhetek mert akkor mindenem fáj.Olyan munkalahetőség érdekelne amit pl: online vagy.otthon végezhető vagy minimális befektetéssel lehet pénzt keresni
Próbáltam.pár otthon végezhető munkát de semmi fizetés vagy nem.is kaptam
2018. aug. 10. 09:44
1/6 anonim válasza:
Mihez értesz? Jellemzöen ami távmunkában végezhető ahhoz kell valamilyen tudás. Grafikusok valamilyen programozás esetleg webfejlesztés. Ezek nem fizikai munkák és pár év alatt azért akár otthon is kitanulhatod.
2/6 A kérdező kommentje:
Szívgyartó bőrmüves vűgzettségel rendelkezem
2018. aug. 10. 10:19
4/6 anonim válasza:
Ha van hozzá eszközöd csinálhatnál egyedi kézműves bőr cuccokat.
5/6 A kérdező kommentje:
A jelenlegi helyzet szerint a művészet és a kézműves temékek a mai modernkori technikának köszönhetően elég cskéjes,elenyésző kereslet van rá! Amit érne azt sokalják amiből elkészült az viszont csak az anyag fedezete jöformán olcsóbb a műanyag gagyi mint a minőségi drágább
2018. aug. 10. 11:08
6/6 kovpet válasza:
Sok újabban a kézzel készített késeket gyártó népi iparművész. Vedd fel velük a kapcsolatot és kérdezz rá, hogy mi lenne, ha te gyártanád a késeik tokját.
De ez csak egy ötlet volt, mindenhol meg lehet találni a piaci rést, csak persze nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!