Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy burkoló?

Mennyit keres egy burkoló?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szakmát szeretnék letenni, burkolót.

Mennyi a fizetése egy burkolónak?

2019. jún. 8. 07:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi. A 4-5 milliós kijelentésem irónikusnak szántam. Tisztaba vagyok vele h atlag munkas ennyit semmikepp nem keres
2019. jún. 8. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Meg azért hozzá kell tenni, hogy csak 2-3 éve van ilyen szintű emberhiány. Előtte éhen haltak kb.

Amúgy, attól még mert tőled 200-at kért, nem jelenti azt hogy ő fixen egész hónapban be van osztva ilyen munkákra.

Én sok vállalkozót ismerek, nettó 500k tiszta bevételt, azért csak a nagyon jól menők szednek össze.

Ilyen havi milliót meg generál kivitelezők. De oda meg sok tőke kell, hogy tudd fizetni az embereket.

ja, és arra számíts, hogy általában 10-20 év után max abbahagyja a legtöbb burkoló, mert tönkretette őket a munka.

2019. jún. 8. 16:55
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Ja igen , annyira nincs beosztva, hogy az év elején kifoglalt időponthoz képest csúszott 1,5 hetet mert folyamat menni kell ide is oda is és oda megy ahol jobban "ütik". Illetve ismerősöm is mondta, hogy csinálni akarja felújítást , mondtam burkolónak mire közölte, hogy semmi akadálya, október közepétől szabad jelenlegi állás szerint. Addig konkrétan heti 6 napot, ha nagyon muszáj heti 7 napot nyomja.
2019. jún. 8. 20:44
 14/15 Lázár Gergely válasza:

Az a nettó 200 papíron ennyi, a többi feketében jön rá. Aztán néz ki a fejéből 60 évesen, hogy miért ennyi a nyugdíja, amikor 500-akat hazavitt.

Van burkoló ügyfelünk, hányszor kértük rá, hogy ne simlizzen és ne feketézzen.

Tisztelet a kivételnek, nem mindenki ilyen. De sajnos a burkolók/festők nagy része simlizik és nem akar számlát adni a munkájáról.

Rendben van, végezd el a szakmát. De MINDIG adj számlát a munkádról, annyiról állíts ki számlát, amennyiért elvégezted a munkát. A járulékokat meg rendesen utaljad.

2019. jún. 8. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

Lázár Gergely:

De azért nagyot néznél, ha elkérné a +27%-ot, ha ennyire kell neked a számla :)

2019. jún. 9. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!