Internetes munka. Szerintetek ez egy kamu oldal?
4 jegyű kódokat kell begépelni, kódonként 10 centet kap a felhasználó.
Vélemény?
Meg kell adni a bankszámla adataimat, hogy átutalják a pénzt, ami jár a munka után...
Szegény országokban élőket szoktak "ilyen munkába behúzni" (egyes cikkek szerint), a kódok beírása gondolom "CAPTCHA-fejtést" jelent... Nem tudom fizetnek -e elég bizonytalannak hangzik valamint a CAPTCHA gyors megfejtése sem legális dolgok végrehajtására kell (hogy mire abba senki se lát bele de gondolhatod hogy nem legális tevékenységekről van szó). Gondolom el is lehet rontani és azt is "számontartja a rendszer" hogy "hányat rontottál" - ha egyáltalán valós a dolog és bármit fizetnek...
Nem tudom, milyen összeg után kell adózni meg "figyelik -e h. külföldről mi érkezett és hova"...
Amúgy reklámokat kell nézni, nem kódokat irogatni. Ezek és a kérdőívesek sem érik meg. Sok időt elbszol vele, minimálisan fizet és mindig van egy összeg ami alatt nem utalhatsz. Az órabérek kijönnek vagy 100ft-ra.
Egy korábbi verziójáról van leírás is, ez még a 100ft órabéred sem fizeti ki. 150dollár felett engedélyezi a számládra való utalást de csak akkor ha beszervezel még embereket, majd miután segítettél másokat is hülyére venni kizárnak a fiókodból.
Reklámnézegetésért fizetés... inkább olvasd el ezt:
Elolvastam és nem 10 centet ír, hanem maximum 10 centet!
Rááldoztam kemény 4 percet az életemből, amit senki nem fog megtéríteni... 4db 10centes volt, és rengeteg 0,0001-0,01 centes, ezekből 100-10 000darabot kell megnézned 1 centért.
A kódot a reklám végén írod be, akkor számolja el, de kifizetési minimumot (durván 1500Ft) is évekig, sőt évtizedekig tartana elérni, sok sikert kívánok neked hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!