Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megeri diplomat szerezni?

Megeri diplomat szerezni?

Figyelt kérdés

Most erettsegizem, viszont ugy szamolom, hogy a pontjaim semmi "ertelmes" szakra nem lennenek elegek, csak egy bolcsesszakra, ami nagyon "bufe".

Viszont azt hallottam, hogy sok munkanal mar az is elony, ha van egy (barmilyen) diplomaja az embernek, nem nezik milyen, de pl tobb fizetes jar erte. Gondolkodtam rajta, hogy diploma utan elvegeznek egy OKJ-t azon a teruleten, ami majd jobban erdekelne. Egyetem mellett dolgoznek, gyujtogetnem a penzt.

Vagy hagyjam inkabb a 3 eves bolcseszkepzest es menjek azonnal OKJ-re?

Ezen gondolkodom, kerlek segitsetek :)

2019. máj. 31. 01:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%
#6 Milyen IT-be tanultál te bele? Azért az Excel, Word, esetleg Access ismereteket ne nevezzük már IT-nek...
2019. jún. 1. 23:57
 22/26 anonim ***** válasza:
CCNA és ITIL. Az Excel valóban nem IT, hanem alap, ebben egyetértünk. Bár azért a VBA is Excel, de szerintem akinek benne van a CVjében, hogy profi MS Office használó, a többség nem is hallott róla.
2019. jún. 2. 07:03
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
A VBA-t sem állítanám be úgy, hogy most én nagy IT-s vagyok. A Cisco már oké, de hogy tudod bölcsész diplomáddal együtt kamatoztatni? Milyen bölcsész szakot végeztél?
2019. jún. 2. 10:16
 24/26 A kérdező kommentje:
Közben meglettek az írásbeli érettségi eredmények, és kiderült, hogy mégsem vagyok olyan buta, mint gondoltam, szóval ezalapján, ha nem rontom el akkor 428 pontom van (lesz) és felvesznek normális szakra, normális suliba :) Köszönöm azért a válaszokat!
2019. jún. 3. 20:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Hajrá, gratula. :)
2019. jún. 3. 20:04
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen😊!
2019. jún. 3. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!