Szerintetek Penny vagy gyari munka?
Hát a gyári munkáról nem írtál túl sokat - ennél kicsit több lenne jó:nem mindegy, hogy egész nap állsz vagy ülő, összeszerelő munka, fiztikai vagy könnyű fizikai, stb.
A Pennyről annyit tudok, hogy ott azért a délutános pótlékokkal együtt a nettó 150 ezer összejön.
Az igaz, hogy ott mindent kell csinálni: a sütéstől kezdve az árufeltöltésig, a kasszázásig mindent.
Nem tudjuk, mennyire van szükséged a pénzre, mennyire vagy fiatal, de ha nem tervezel hosszútávra, akkor én inkább a Pennyt javasolnám: ha szerencséd van, kifogsz egy jó csapatot és jó kollégáid lesznek és nem annyira lélekölő, mint egy gyári munka.
Ha ismerősöd van a gyárban akkor én oda mennék. Mégiscsak jobb eltölteni az időt olyan valakivel akit ismersz, mint egy teljesen ideen környezetben, ismerősök nélkül lenni egyész nap.
Egyébként így nehéz megmondani. Függ attól milyen gyár ez konkértan, milyenek a munkafeltétlek, mit kell konkrétan csinálni.
Mert nem biztos, hogy a Penny jobb. Illetve gyárakban (feldolgozóiparban) elég jól is lehet keresni.
Bár a gyárról továbbra sem írtál semmit, azért a következőt mondom: a gyárba szinte biztos, hogy nem fogsz tudni a suli mellett járni, hiszen ott 2 műszak van, de a Pennyben előfordulhat, hogy megtetszik és egyetem mellett, mellékesként, hétvégente is beugorhatsz diákmunkásként - tehát még akár kiegészítésnek is jó.
Bár nem dolgozom Pennyben, de ismerek jó pár dolgozót - szinte évek óta ott vannak, abban a boltban. Igaz, keményen dolgoznak, de valamiért mégsem mennek el :-)
De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!