1/2 anonim válasza:
csak a debreceniről tudok nyilatkozni, az majdnem a menekülttábor mellett van, ott az utóbbi években nem jó dolgozni.
nemrég volt egy riport a helyi médiában, eladók nyilatkoztak, hogy lopnak a menekültek.
nekünk útba esik, és volt olyan termék, amit sehol máshol nem lehet kapni, azt nagyon szeretem. de már hónapok óta nem megyünk Pennybe, mert mindig ott vannak, és ha üres az egész sor, csak én meg a menekültek vannak ott, akkor tuti pont azt akarják nézni, amit épp én nézek, nekik pont ott kell megállni, szóval inkább hanyagolom a témát egy ideje, átszoktunk a Lidl-be.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!