Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a munkáltató ma utalta az...

Ha a munkáltató ma utalta az áprilisi munkabért amit max május 10-ig kellett volna, akkor nem illenék valami kárpótlást kompenzációt adnia a hatalmas késésért?

Figyelt kérdés

Mert ha én is így járnék dolgozni ahogy ő adja a fizetést az érdekes lenne.

Bemennék délre reggel 7 helyett és közölném amit ő is szokott hogy jaaaaaa kicsit késtünk és?????? Örülj hogy van állásod.....

Mert itt ez a duma megy hónapról hónapra.

2019. máj. 27. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott, legutóbb azon verte a nyálát, hogy 6 óra helyett 8 óra munka ugyanazért a fizetésért fizucsökkentés-e.
2019. máj. 27. 19:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez már megint a munkaügyis troll, most a késéssel jön.

Ezerszer megkérdezte már, de mindig megkapja a bérét.

A móltkor még a decemberivel is el voltak maradva. Azóta már csak az áprilisi hiányzik? NEm tudom mit panaszkodsz, ki***szott troll!

Természetesen ezt a kérdést is jelentem!

Szép napot.

2019. máj. 28. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!