11 éve dolgozom egy nemzetközi cégnél,8 órában eddig egy munkakört végeztem (pénzügyes). Januártól megkaptam egy komplett másik munkakört is? Pénz?
Erre MINDENKÉPPEN nemet kell mondani - és nem a fizetés miatt.
Ugyanis ha te most bevállalod, hogy 2 ember munkáját végzed annak 2 vége lehet:
1) Megszakadsz és nem fogod tudni jól végezni, mert túl sok a munka
2) El tudod végezni - ez esetben pedig azt kapod majd az arcodba, hogy az elmúlt 11 évben "nem csináltál semmit" - hiszen most egy emberként émgis megy 2 ember munkája....
Erre kategorikusan ki kell jelenteni, hoy nme vagy hajlandó 2 ember munkáját végezni.
Köszönöm a kommented. Igen, ez lenne az épeszű út, tudom. De az az igazság, hogy jó munkahely, szeretem, a munkakapcsolat is elvileg jó. A fizu is.
De bánt, hogy meg sem kérdezték januárban, (merthogy én ezt már akkortól csinálom), hanem igazából kijelentették. Két hónap után azért már szóltam, hogy ugye látják, hogy mennyire le vagyok terhelve, igyekeztem bizonyítani. Én vagyok leterhelve az egész irodában az admin személyzet küzöl.
Ezért patt helyzet, felmondani nem szeretnék, de ez meg elkeserít, azt hittem ennél sokkal többet kapok.
Aláírtad már a szerződésmódosítást?
Ha nem, akkor tudsz tenni valamit: megmondod, hogy nem fogadod el a módosítást. Ebben az esetben ki kell rúgniuk. Ami 11 év után nem kevés végkielégítés, plusz két embert kell sokkal több pénzért felvenniük. Szóval tanácsold nekik, hogy vastagon fogjon az a ceruza.
Ha aláírtad, akkor az nagy hülyeség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!