Elveszett a munkakedvem. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Már két helyről is elküldtek mert nem volt kedvem dolgozni, gond volt a munka morállal.... Tudtok valami jó kis önmotivációs praktikákat esetleg? Köszi!2019. máj. 25. 16:00
1/10 anonim válasza:
Erről az jut eszembe amit hawerom mondott valamelyik nap. Izlandon melózik vendéglátásban és kb naponta 50 ezret keres átszámolva. Azt mondta, hogy mosolyogva megy be minden nap melózni, mert tudja azt, hogy milyen az az érzés mikor van kajára egy ezresed egy hétre.
2/10 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá tennék, hogy igazából tudom, hogy velem van a gond és a hozzáállásommal, mert mindig úgy éreztem, hogy alulfizetnek és csak kiakarnak használni a munkahelyen, ezért igazán nem is erőltettem meg magam sosem. Úgy érzem nem vagyok kompatibilis az Orbán féle munkaalapú társadalom "minden a munka" ideológiával. Mindig haszontalan időtöltésnek tartottam a munkát, amely csak elveszi az időmet, energiámat az igazán hasznos tevékenységektől, terveim szövögetésétől. Hogyan változtathatnék ezen, hogy úgymond "normális" legyen ismét a munkához való viszonyom?
2019. máj. 25. 16:13
3/10 anonim válasza:
Reggel óta én is keresem az enyémet, szerintem a te munkakedveddel partizik valahol :(
4/10 anonim válasza:
Az enyém is szabadságra ment.
Bér annyi előnyöm van, hogy hétfőre ha nem is pihenten, de visszajön, mert szeretem a szakmám.
Ami a fizetést illeti, jah lehetne jobb. De ez van.
5/10 anonim válasza:
ÚGy gondolom, jobban állna neked egy olyan munka, ami a kreativitásod előhozza, így nem munkaként tekintenél rá, hanem mint hobbira.
6/10 anonim válasza:
Majd ha nem lesz mit enni, visszajön a munkakedved.
7/10 anonim válasza:
Bear Grylls: Túlélés törvénye :) Amúgy meg vállalkozás? Mert én úgy képzelem el a jövőmet, engem is feszt elküldenek rendszerint. De már valahogy kitartok ameddig nem jön össze a tervem. Aztán nem fogok alkalmazottként sz*pni egy percet sem, megyek vállalkozni és akkor nincs aki kirúgjon!
8/10 anonim válasza:
Másik munka, stb. Csak azért azt ne feledjük az ember megélhetése a tét
9/10 anonim válasza:
Balázska???????
A burgeres kérdésednél is írtad, hogy a meló elveszi az idődet a terveid szövögetésétől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!