Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi ideig vártok egy...

Mennyi ideig vártok egy munkahelyen a béremelésre mielőtt elhúztok onnan (ha nem emelnek) 1év? 2 év? Több?

Figyelt kérdés

Felvesznek egy munkahelyre ott vagytok 1 éve nem emelnek, azt mondjátok jó még csak most jöttetek 1 éve. Ott vagytok két éve nem emelnek már húzzátok a szátokat de még nem mentek el.

Meddig vártok az emelésre? 2 év? 3 év? több?

Ugyanis nem annyira egyszerű a képlet hogy „miért nem kérsz emelést“ mert kérni azt itt akármit lehet, toronyórát lánccal azt is, de kapni azt nem sokat.

Szóval meddig vártok?

2019. máj. 25. 06:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Addig, amíg úgy nem érzem, hogy a munkám ténylegesen többet ér annál, amit ott kapok. Ha van valós tudásod, ami magasabbra pozícionál téged a munkaerő piacon, akkor válts! Menj olyan helyre, ahol megfizetnek.
2019. máj. 25. 06:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem emelnek úgy hogy szólsz, akkor két eset lehetséges. Nincs akkor és most rá keret, vagy nem indokolt az emelés, mert száz másikat találnak a helyedre ugyanennyiért. Magadat kell ismerned hogy jó helyen vagy e, ki tudsz e bontakozni más munkahelyen, teljesítményarányos e a munkád, ha igen, akkor mielőbb fel kell hogy vetődjön benned a gondolat a váltásra. Ez akár már próbaidő alatt is felmerülhet. A folyamatos kereséssel nem kell várni.
2019. máj. 25. 07:11
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
Max egy ev, de az nagyon a vége
2019. máj. 25. 07:43
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Ha csak vársz, akkor lehet hogy nem történik semmi.

3 éve Bupapestre jöttem, dupla pénzért, mint amit Borsodban adtak volna. 2 hét múlva már 11%-os kollektív béremelés volt a cégnél. Majd még kétszer a két év alatt újabb 3-8%-ok. Aztán kíváncsiságból elküldtem néhány álláshirdetésre az önéletrajzomat. Az egyik helyen +20%-al többet ajánlottak, jobb munkafeltételeket, és közelebb is volt. Váltottam. Ez volt 9 hónapja. Márciusban kaptunk egy újabb +8%-os emelést, januárig visszamenőleg. A héten meg felajánlottak egy másik munkakört, és +7%-al ösztönöztek, hogy elvállaljam. :)

2019. máj. 25. 07:56
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Balázskám, èn 30 ève dolgozok a 8 diplomás állásomban, de itt csak csökken a bèr. Mi adunk kölcsön a főnöknek, műszak után tarhálunk az aluljáróban. Ígèrtek emelèst 2087-re ha úgy alakulnak a számok. Akkor a minimálbèr tizedèt is megkereshetjük negyed órára bejelentve. Elmenni nem megyünk, Bècsig áll a sor a helyünkre.

Ez egy nyomorult troll, ne etessètek.

2019. máj. 25. 08:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év után már nem lennék ott.
2019. máj. 25. 12:38
 7/13 A kérdező kommentje:

És ahhoz mit szólsz hogy én (mi mert nem egyedül vagyok itt) 2012bne kaptunk utoljára emelést most 19 van és a fenntartó bérfagyasztást jelentett be 20-ig aztán módosította 22-ig.

Vagyis 2012- 2022 pont 10 évig nem terveznek a bérhez nyúlni, és persze ha hozzá is nyúlnka majd 22-ben nem tudni mekkora emelés lesz.

Lehet 10 év után kapunk majd bruttó 20.000 emelést.

Ez van. Mégis itt vagyunk és maradunk is. Már aki persze...... pár éve még 40+ fős volt a cég most 12.

A cég háromnegyede elment és senkit se rúgtak ki.

ez van. emelés akkor sincs, ha mindenki elmegy akkor se lenne, akkor max a fenntartó vállat vonna és bezáratná a helyet de nem emelne akkor se.

2019. máj. 25. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
De miért nem mondasz fel????
2019. máj. 25. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Troll alert!

Jajj, há' mire monnyon fel Balázska, mégis mire? Há' hová mennyen? A közmunkába a semmibe?

2019. máj. 25. 19:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van, hgy akkor kaptatok, örüljetek neki, élvezzétek a pénzeket
2019. máj. 25. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!