Mennyi ideig vártok egy munkahelyen a béremelésre mielőtt elhúztok onnan (ha nem emelnek) 1év? 2 év? Több?
Felvesznek egy munkahelyre ott vagytok 1 éve nem emelnek, azt mondjátok jó még csak most jöttetek 1 éve. Ott vagytok két éve nem emelnek már húzzátok a szátokat de még nem mentek el.
Meddig vártok az emelésre? 2 év? 3 év? több?
Ugyanis nem annyira egyszerű a képlet hogy „miért nem kérsz emelést“ mert kérni azt itt akármit lehet, toronyórát lánccal azt is, de kapni azt nem sokat.
Szóval meddig vártok?
Ha csak vársz, akkor lehet hogy nem történik semmi.
3 éve Bupapestre jöttem, dupla pénzért, mint amit Borsodban adtak volna. 2 hét múlva már 11%-os kollektív béremelés volt a cégnél. Majd még kétszer a két év alatt újabb 3-8%-ok. Aztán kíváncsiságból elküldtem néhány álláshirdetésre az önéletrajzomat. Az egyik helyen +20%-al többet ajánlottak, jobb munkafeltételeket, és közelebb is volt. Váltottam. Ez volt 9 hónapja. Márciusban kaptunk egy újabb +8%-os emelést, januárig visszamenőleg. A héten meg felajánlottak egy másik munkakört, és +7%-al ösztönöztek, hogy elvállaljam. :)
Balázskám, èn 30 ève dolgozok a 8 diplomás állásomban, de itt csak csökken a bèr. Mi adunk kölcsön a főnöknek, műszak után tarhálunk az aluljáróban. Ígèrtek emelèst 2087-re ha úgy alakulnak a számok. Akkor a minimálbèr tizedèt is megkereshetjük negyed órára bejelentve. Elmenni nem megyünk, Bècsig áll a sor a helyünkre.
Ez egy nyomorult troll, ne etessètek.
És ahhoz mit szólsz hogy én (mi mert nem egyedül vagyok itt) 2012bne kaptunk utoljára emelést most 19 van és a fenntartó bérfagyasztást jelentett be 20-ig aztán módosította 22-ig.
Vagyis 2012- 2022 pont 10 évig nem terveznek a bérhez nyúlni, és persze ha hozzá is nyúlnka majd 22-ben nem tudni mekkora emelés lesz.
Lehet 10 év után kapunk majd bruttó 20.000 emelést.
Ez van. Mégis itt vagyunk és maradunk is. Már aki persze...... pár éve még 40+ fős volt a cég most 12.
A cég háromnegyede elment és senkit se rúgtak ki.
ez van. emelés akkor sincs, ha mindenki elmegy akkor se lenne, akkor max a fenntartó vállat vonna és bezáratná a helyet de nem emelne akkor se.
Troll alert!
Jajj, há' mire monnyon fel Balázska, mégis mire? Há' hová mennyen? A közmunkába a semmibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!