1/4 anonim válasza:
AR sztem
Amugy a konyveles nem itt kezdodik....
2/4 anonim válasza:
Ez nem könyvelés hanem inkább számlarögzítés. GL-t nem, de AP és AR-t csináltam, ami annyit jelent, hogy a csatolt számla alapján beírod az összeget, áfát, PO számot és kb ennyi. Ha bármi különbség vagy gond van, be sem engedi rögzíteni. Egy apró training után kb 1-2 hét alatt ráérzel.
3/4 anonim válasza:
Ezek így a gombnyomogató könyvelők.
Valójában írás és olvasás kérdése.
Sajnos aki AP/AR/GL accountant, ott kimarad a szakmai rész. 5év után váltott volt kollégám, a szakami tudása elégtelen volt ennyi év után valahol a számvitel alapjainál tartott (se). (Én még dos alapú rendszeren kezdtem dolgozni, a főkönyvet se lehetett excelbe áttenni csak ha bepötyögted, "csak egy szám változik" következményeit levezetni egy egy zárásnál... cirka 16éve, és a velem egyidős kollégák néha nagyon nem értik mit is mondok nekik, mert ők már csak PO ig látnak, de az mit is takar nem tudják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!