Mit tennetek, ha rajosztok hogy ti kapjatok a legkevesebb bert a cegen belul? Kernetek fizetesemelest?
Mit tennék? Elgondolkodnék azon, hogy mennyire vagyok életképes. :)
Nézd, ők ennyit tudtak kialkudni maguknak, nem kell, hogy egyforma fizetése legyen mindenkinek.
Én mindig éltem a lehetőségekkel, ha úgy hozta a sors, még vissza is éltem vele. Törtess, aztán majd lesz valahogy...
Régi cégemnél 7 évet lehúztam. Az új dolgozók mindig magasabb órabért kaptak, mint azok, akik már évek óta ott dolgoztak. Nem véletlen, hogy nem lehetett beszélni a bérekről. Kértem emelést, elutasították, aztán megszellőztettem, hogy tudom, az újak magasabb bérrel vannak. Ha nem kapok, megyek... Kaptam. :)
"más pofátlan emberek".
Bezzeg Te, a jószívű, tisztességes, kiváló emberi értékekkel bíró munkavállaló te elfogadod az alacsonyabb fizetést. És gyakorikérdéseken vered a nyálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!