Gazdálkodás menedzsment tényleg csak büfészak?
Én Foszk-on tanulok,nem is alapkézésen.
De azt olvastam,hogy a GM a legnépszerűbb szak,a legtöbben ezt választják,szóval gondolom dunát lehet rekeszteni belőlük.
Foszk meg annyit se érhet,mint az alapképzés.

végezd el a FOSZK-ot, aztán irány a PSZ alapszak. Sok tantárgyat el fognak ismerni, tehát nem kell 7 félévig az alapszakra járnod, csak 4 vagy 5.
Ha ez nem opció, akkor egy mérlegképes könyvelő végzettséget szerezz meg, de lehet hogy annak előfeltétele a Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés, ami 2 év, de az is lehet, hogy a GM FOSZK-ot elfogadják.
Bár én inkább PSZ alapszakra mennék a helyedben.
Melyik egyetemen tanulsz? Az is nagyon sokat számít. Egyébként SSC-ben (ha tudsz jól angolul és közepesen egy másik nyelven) el lehet helyezkedni FOSZK-kal is, de pl. komolyabb vezető csak diplomával lehetsz.

Az emelt érettségit miért nem csinálod meg?
Angol emelt megegyzik a középfokú nyelvvizsgával, ami amúgy is kellene a FOSZK-hoz ha jól tudom.
Gyerekjáték megcsinálni.

Németből és angolból is megvan a középfokúm.
Igen,hát lehet könnyen meglenne az emelt érettségi belőlük.De nem igazán tetszett ez a gm,hogy még alapszakra is elmenjek

De ha elmennék valami nemzetközi tanulmányok,vagy politikatudományok alapszakra (ami ténylegesen érdekel) azzal meg munkát se találnék.
Azért egy gazdasági irodai munka még mindig jobb lenne,mint egy 3 műszakos gyári betanított munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!