El tudok vele hekyezkedni?
Erre a szakra járok,de nem nyerte el a tetszésem.Egy csomó területbe belekap egy minimálisan,de komolyabban semmihez sem fogok érteni
Mi akarsz lenni és hanyad éves vagy?
Amúgy a szak neve gazdálkodásI és menedzsment...
Ezzel a diplomával nagy eséllyel lehetsz például területi értékesítesi vezető mondjuk egy áruháznál.
Fogalmam mi akarok lenni.Leginkább a történelem és a társadalomtudományok érdekelnek.A logisztika,marketing amit itt tanulok igazából hidegen hagy.Ez a 2. félévem.
De én azt tartom legvalószínűbbnek hogy valami betanított gyári munkára fogok kerülni.Nem fogok én átjutni egy több körös állásinterjún ami értékesítési vezetőhöz kell.
Szerintem a humán szakokkal nehezebb elhelyezkedni, ha ezt egy valóban fontos szempontnak tartod...
A GM amúgy még az egyik legkönnyebb (persze ettől még nem kifejezetten könnyű) olyan szak ami még jó is valamire... Mármint relative magas az elhelyezkedési ráta vele.
Olyan 75% körüli aki dolgozik a BSc-vel (a másik 25% pedig leginkább nem azért nem dolgozik mert nem talál munkát, hanem mert az MSc-re koncentrál) és ennek kb. 80%-a van diplomát igénylő poziban.
Melyik egyetemen vagy? A harmadik félév után érdemes lehet gyakornoki melókat vállalni, ha nem Bp-i egyetemen vagy akkor szerintem ennek érdekében jobb átmenni levelezőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!