A marketing menedzsment büfészak?
Hát attól függ hogy hol.
A szak maga nagyon sokoldalú. Szerintem átfogóbb ismereteket ad, mint a többi gazdasági szak.
Nem azt mondom hogy jobb, hanem hogy globálisabb.
Közgazdász diplomát ad, az már önmagában egészen jól hangzik. (Én gazdálkodási és menedzsmenten vagyok)
Egyébként is, mi számít büfészaknak?
Azt tanácsolom, csináld azt ami érdekel, ne hallgass a tömeg véleményére. Én 1 évet b..tam el emiatt.
Hallottam a rémtörténeteket, meg hogy lehetetlen átmenni matekból, meg hogy csak pénzkidobás.
Hát elhittem sajnos.
Most pótfelvételin utolsó pillanatban sikerült mégis bejutnom egy év kihagyás után. Szeretem, és nem tartom nehéznek. Persze van olyan osztálytársam, akit nem érdekel, és nem is megy neki.
Véleményem szerint csak ez számít, hogy mi érdekel. Ilyenkor a középiskolában (nálunk legalábbis így volt), az okoskodások, és a szóbeszédek mennek. Utólag persze nevetünk ezeken, mert nem lehet olyat mondani, hogy ilyen diplomával nem lehet munkát találni, vagy hogy olyan diplomával bárhova felvesznek.
Ha jó diplomád van, de nem szereted amit tudsz, ugyan olyan unott sz.r fejjel mész majd állásinterjúra, mint amilyennel lehúztad azt a pár évet az egyetemen. Mi értelme annak?
Ha viszont azt csinálod amit szeretsz, és jó is vagy benne, akkor bárhová eljuthatsz!
Kreativitás + jó kommunikációs készség? akkor marketing menedzsmenten érdemes lenne elgondolkoznod.
Nézz utána jobban a szaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!