Jó ötlet ki menni Hollandiába?
Itthon teljsen eladósodtam, mindenkinek tartozom, viszont Hollandba találtam munkát , raktári munka. Szerintetek vágjak bele?
Csak ezt az egyetlen ki utat találom.
Utolsó forintom annyi hogy az utazást ki tudom fizetni. 24F
Ahogy az első is írta: hol fogsz lakni, miből fogsz enni, stb...?
És nem kell tudni legalább alapfokon valami nyelvet is (a magyaron kívül, ami úgy látom egyébként se megy túl jól) ahhoz, hogy megértsd az embereket és ők is téged?
Angol , német megy azzal nincs probléma.
Szállás az van , meg van egy haverom, ő fog nekem segíteni.
"Inkább dolgozz itthon, add meg a tartozásaidat aztán ha összespórolsz eleget ahhoz, hogy kint meg tudj élni min. 1 hónapig, akkor menj."
3-as, te valami álomvilágban élsz. Mondjuk nem derült ki, mekkora a kérdező adóssága, és mekkora fizetésből törleszthetne, de sanszos, hogy ha kap párhuzamosan egy fizetésletiltást meg egy bankszámla inkasszót, a maradékból kb éhenhalni fog, nem kinti életre spórolgatni.
Szerintem vágj bele, kérdező, ha van kint egy ilyen segítőkész barátod; aztán ha mégse jönne be a dolog és nála is felhalmozol egy kis adósságot, akkor se kerülsz a mostaninál sokkal rosszabb helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!