Nettó 170. 000 Forint mennyire reális Budapesten, végzettség nélkül egy kisebb irodában ügyintézőként 2 év munkatapasztalattal, úgy, hogy nyelvet sem kell használni?
Én 2 egyetemi diplomával lassan 20 pályán eltöltött évvel a hátam mögött szakterületen kapok nettó 120-at főállásban Pesten. És felelősség is van bőven éppenséggel.
nettó 170ért leszopatom magam egy krokodillal.
Soha az életben a közelében se voltam ilyen bérnek 2 egyetemi diplomával.
"Én csak annyit érzékeltetek veled hogy ez a 170 nettó, az a segédmunkás színvonal itt."
És akkor a nettó 99.000 a valós minimálbér az mi??
egyébkétn csoda hogy ilyen munkára enynit adnak. csoda.
bruttóban se adnék érte ennyit. és még úgy is lenne rá jelentkező
"Milyen 2 diploma az, amivel nem lehet ennél jobban keresni?
"
Államig és igszerv szocpeddel. Állami bértábla van ami annyi amennyi Pestei is és Bivaszbasznádon is, máshovca meg ezekkel nem kellek.
Szaros gyárba a cigányok közé meg nem megyek el még akkor se ha többet kapnék.
Na akkor csak oda jutunk hogy egy nettó 170-es bérnek is örülni kell de nagyon egy szaros érettségivel mert lám van aki 2 diplomával 170- MÍNUSZ 50-et keres?
Na uyge?
És akkor a versenyszférában mi lenne a reális bér egy szaros érettségivel betölthető szaktudást és nyelvtuádst nem igénylő zlró felelősségű irodai teszetosza meló esetében?
Mégis mennyi lenne a reális?
Ha én lennék a főnök erre a szarra nem nettó 170et még bruttó 170-et se adnék.
Mert mire fel? Ezer jelentkező lenne így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!