Nettó 170. 000 Forint mennyire reális Budapesten, végzettség nélkül egy kisebb irodában ügyintézőként 2 év munkatapasztalattal, úgy, hogy nyelvet sem kell használni?
Mi van akkor ha dolgozik hétvégén a mekisfiú? Ilyen fizetésből tök mindegy hogy nem dolgozol hétvégén úgyse lesz pénzed szórakozni Budapesten ilyen jövedelemmel!
Én nem lennék ennyiért a főnök csicskája az biztos.
Örülök neki ha van, de ilyen fizetésből itt nem lesz az biztos.
Kivéve ha valaki eltart, és neked csak zsebpénznek kell a fizu, vagy zanyunál laksz.
Én munkanélküli vagyok, pont a jövő héten kezdek a mekkbe.
Nem erről van szó hogy ki csicska meg ki nem. Hane arról hogy ilyen pénzt felelősség nélküli munkával megkeresel. S egyáltalán nem olyan nehéz munka a meki sem.
A 50 kilós tinilányok is nevetgélve megcsinálják.
De menj el felőlem ennyiért, te dolgod.
De ez egy szar fizetés olyan munkáért ahol van felelősség is, és egy ügyintézőnél azért biztos van valamennyi.
Én tavaly 130 nettóért vettem fel titkárnőt (Budapesttől 30 km-re).
Megjegyzem, 60 önéletrajzot kaptam, volt aki a heti 40 órás munkát 96 nettóért vállalta volna... és 110-120 közötti összeget is sok jelentkező írt - persze volt aki nettó 250 alatt "fel sem kel", de ő még mindig munkát keres :)
Nyelvtudásra nálam sem volt szükség (sokan ezért nem kértek többet, mert máshol alap elvárás), nálam csak a gépelés volt feltétel.
5-ös, de nem mindegy, hogy 3 műszakban dolgozza ki a belét egy étteremben, vagy elüldögél az irodában 8-tól 4-ig :D.
Ilyen kényelmes végzettséget nem igénylő munkáért teljesen jó a 170.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!