Melyek a legjobban fizető szakmák a nőknek?
17 éves vagyok és valami olyan irányba szeretnék tanulni, amiből biztos, hogy jól megélnék.
Tudnátok mondani, hogy szerintetek melyek azok a foglalkozások, amelyekkel nagyon jól lehet keresni? (Egy nőnek)
Gyógyszerésznek azért jobb lenne a kémia.
Gyógyszerfizikáról még nem nagyon hallottam, bár biztos létezik...
#21: akkor javítom: igen, nem írtam a tanulmányaimról. Mivel jól tanulok, nem nagyon lenne problémám egyik szakmával sem. De hát igazad van, a jegyeimről nem írtam, kész.
De a továbbiakban kímélj meg az olyan "hülye" válaszaidtól, miszerint egy nő csak a prostitúcióból tudna biztosan jól megélni. Köszönöm!
És köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Esetleg ha valaki tudna erre is válaszolni, annak nagyon örülnék:
Ha közgazdásznak tanulnék, akkor csak az alkalmazott közgazdaságtanra lenne érdemes menni, vagy más gazdaságtudományi szakra inkább? (Gondolok itt a gazdálkodási és menedzsmentre vagy a pénzügy és számvitelre)
Én a helyedben nem mennék tucatszakra, mint a GM vagy pénzügy-szamvitel.
Orvos, fogorvos, gyógyszerész, alkalmazott kozgaz vagy informatikus lennék, ilyen képességekkel.
Mondjuk a matek az első háromhoz semennyire sem kell, a töri meg egyikhez sem.
Aki pedig a fizikát ajánlja orvosira szintén kirándulni ment az esze, orvosi egyetemen nem fogsz átmenni alapos kemiatudas nélkül. A fizika majdnem teljesen tökmindegy. Egy-ket fizikát távolról érintő tárgyad lenne.
"Mert nyilván nem azért tanulok/tanultam ennyit, hogy legyen havi 100ezres fizetésem"
Nem akarok ünneprontó lenni,de protekció,f.sszopás,vagy hatalmas szerencse nélkül pedig sajnos innen fogod kezdeni...
A korodból adódóan mire dolgozni fox az még legalább 4-5-6 év.Ami most jó(nak tűnik) az ennyi idő múlva lehet pont nem fog érni semmit.A jövőbe nem lát senki...
Sajnos a fiatalok nagy része álomvilágban él több százezres(akár milliós)fizetésekről álmodoznak,mindezt persze 0 tudás,0 szakmai múlt,0 felelősség,és persze 0 munka mellet képzelik el.A valóság sajnos nem ez,azt az előző válaszban megtalálod... :-)
#28: szó sincs arról, hogy én milliókat szeretnék keresni
Egyszerűen csak egy minimálbérnél jobban
És nem 0 tudás és 0 munka nélkül szeretnék pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!